Ioana Ginghină
Divertisment

Ioana Ginghină / Foto: Facebook

Ioana Ginghină, parada costumelor de baie în vacanța în Zanzibar. Și-a etalat silueta armonioasă în escapada cu iubitul și fiica

Ioana Ginghină a avut parte de un Revelion de poveste, departe de casă, alături de fiica ei, Ruxandra, dar și de iubit. Actrița de 45 de ani și-a împachetat în bagaj o mulțime de costume de baie, căci destinația aleasă o impunea.

Ioana a trecut în noul an în costum de baie, la căldură, în Zanzibar. A profitat în fiecare zi de frumusețile locului și s-a relaxat la piscină, dar și pe plajă. În costume de baie întregi sau din două piese, colorate, simple sau cu imprimeu, bruneta și-a etalat formele voluptoase. 

Citește și: Ioana Ginghină a ieșit să facă plajă în curte. Imaginea în costum de baie i-a cucerit pe fani: “Ca la 20 de ani”

Ioana Ginghină
Ioana Ginghină, în Zanzibar / Foto: Facebook

Fără machiaj pe față, dar cu zâmbetul la purtător, vedeta s-a bucurat de toate experiențele și a împărtășit momente prețioase cu fiica ei adolescentă, pe care o are din mariajul cu Alexandru Papadopol, dar și cu bărbatul de care este îndrăgostită de câțiva ani, Cristi Pitulice, care a și cerut-o în căsătorie.

Ioana Ginghină face sacrificii pentru a-și menține silueta

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Ioana Ginghină, imagini rare cu fiica ei, care tocmai a împlinit 14 ani. Fanii au reacționat imediat: ”Parcă sunteți surori!”

Actrița a recunoscut în repetate rânduri că este preocupată de felul în care arată și că face eforturi pentru a se menține într-o formă fizică de invidiat, iar trucurile la care apelează par să fie eficiente.

"Eu țin dietă de când mă știu, la propriu. Am avut grijă ce mănânc de când eram mică, și asta datorită tatălui meu. Secretul este simplu, dietă toată viața, un stil de viață clar și sănătos. Eu nu am o siluetă de invidiat, dar am o greutate normală, am o piele și un ten sănătoase, o energie și un tonus de invidiat și, în primul rând, sunt sănătoasă. Aceste lucruri nu se pot obține fără ambiție, nu poți face performanță fără efort. Evit zahărul, am grijă la cantitățile de carbohidrați, nu mănânc între mese, fac constant sport… Sunt multe de spus despre dieta mea", povestea Ioana Ginghină în trecut.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?