irina columbeanu
Divertisment

Irina Columbeanu și mama ei, Monica Gabor / Foto: Instagram Monica Gabor

Irina Columbeanu știe deja ce carieră își dorește și are un viitor luminos în SUA. A apărut din nou în presa din California

Monica Gabor nu-și mai încape-n piele de mândrie. Unica ei fiică, Irina Columbeanu, se simte din ce în ce mai bine în SUA, iar viitorul ei pare de-a dreptul promițător și luminos. Din 2018, Irina s-a mutat în Malibu cu mama ei și cu partenerul acesteia, Mr. Pink. S-a adaptat rapid, s-a integrat bine la liceu și și-a ales o mulțime de activități extrașcolare care au făcut-o să se remarce.

Deși nu mai postează des pe Instagram, Monica Gabor a făcut o excepție pentru fiica ei. Irina a apărut în presa locală, după ce a fost premiată pentru implicarea într-un club al tinerilor de la școala din California unde învață. A apărut din nou în Malibu Times, o publicație din zonă, pentru implicarea ei în Boys and Girls Club of Malibu și pentru ceea ce face în comunitate. Mama ei, mândră de fiecare reușită a singurului ei copil, a pus pe InstaStory câteva imagini cu Irina, dar și două diplome primite recent de aceasta.

Citește și: Ramona Gabor, despre nepoata sa, Irina Columbeanu, care trăiește de cinci ani în SUA: “Are o minte wow. E deșteapta familiei”

diplome irina columbeanu
Diplomele primite în SUA de Irina Columbeanu / Foto: Instagram Monica Gabor

Irina și-a tuns părul scurt pentru prima dată

Într-unul dintre instantanee, se vede că adolescenta de 17 ani a mai bifat o premieră, după ce și-a luat permisul de conducere și și-a făcut iubit. Și-a tuns pletele lungi pe care le avea încă de când era de-o șchioapă, iar noul look o prinde de minune, mai ales că îi dă un aer șic și modern. În plus, îi place să se machieze și să se îmbrace modern.

irina columbeanu (2)
Irina Columbeanu și-a tuns părul lung. / Foto: Monica Gabor Instagram

Citește și: Fiica lui Irinel Columbeanu nu mai vrea să se întoarcă în țară: “Îi respect dorința”. De mai bine de 5 ani s-a mutat în SUA la mama ei

Ce carieră își dorește Irina Columbeanu să urmeze

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Îmi doresc să devin chirurg și să deschid o clinică non-profit pentru tulburările de alimentație, în care femeile, dar și oricine altcineva care a avut probleme legate de imaginea propriului corp, să învețe să iubească, să prețuiască și să aprecieze fiecare centimetru al corpului lor”, a spus Irina la ceremonia de premiere. Încă de când a ajuns în SUA s-a înscris în clubul școlar, așa că acum este deja în al șaselea an și în clasa a XI-a. Încă un an o mai desparte de facultate.

Citește și: Irina Columbeanu, apariție rară pe rețelele sociale. Imaginile i-au cucerit pe fani: ”Ești foarte frumoasă, semeni cu tatăl tău!”

 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri