irinel columbeanu, monica gabor si fiica lor
Actualitate

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au un singur copil, pe Irina. / Foto: Instagram

Fiica lui Irinel Columbeanu nu mai vrea să se întoarcă în țară: "Îi respect dorința". De mai bine de 5 ani s-a mutat în SUA la mama ei

În 2011, Irinel Columbeanu și Monica Gabor porneau pe drumuri separate, după un mariaj de câțiva ani și un singur copil, Irina. În primii ani, fetița a locuit cu tatăl, dar, de ceva timp, după ce Monica s-a mutat în America și și-a refăcut viața, Irina a ales să plece alături de mama ei, în 2018.

Viața lui Irinel Columbeanu s-a schimbat la 180 de grade în ultimii ani. A pierdut zeci de milioane de euro, a ajuns să locuiască la azil și nu o mai are aproape fizic nici pe unica lui fiică. Mai mult, nici din partea fostei soții nu are parte de sprijin.

Întrebat dacă în ultimul an a vorbit cu Monica Gabor, el a zis: „Nu. Am încercat să-i scriu, dar nu mi-a răspuns niciodată la mesaje, în schimb, Irina mi-a răspuns”.

Citește și: Irinel Columbeanu, adevărul despre imaginile controversate cu Monica Gabor. A rupt tăcerea după 15 ani: „Am fost șantajat!”

Invitat la podcastul "Vin la vorbă", fostul afacerist a dat câteva detalii despre viața privată, mai precis despre cum stau lucrurile între el, Monica și Irina.

"Irina este pe picioarele ei. Am și vizitat-o în iulie 2023 și îmi pare bine că am reușit. Am constatat că este foarte bine îngrijită, atât de către mama ei, cât și de tatăl ei vitreg, ca să spun așa, e vorba de renumitul Mr. Pink. Nu am stat în casa lor. Nu am vrut să deranjez, nu am vrut să invadez pe nimeni și nici nu am stat atât de mult pe cât mi-a recomandat Mr. Pink să stau. Mi-a zis: Dacă tot ai venit și vrei să mai stai, te rog lasă-mă să-ți plătesc eu biletul de avion. Ar fi însemnat să-l schimb și nu mai poți să-l schimbi după ce l-ai luat. Și atunci am stat numai cât timp a zis Irina că e pregătită să petreacă timp cu mine. Nu a fost decât o săptămână. Mă rog, așa a vrut ea", a povestit Columbeanu.

Fiica lui Irinel Columbeanu are 17 ani și nu mai vrea să se întoarcă în România

irina columbeanu si monica gabor
Irina Columbeanu trăiește în SUA alături de mama ei, Monica Gabor / Foto: Instagram

Irina, astăzi în vârstă de 17 ani, e decisă să-și facă un rost în SUA. Nu mai are de gând să se întoarcă în România, după cum a mărturisit chiar tatăl ei. 

"Mi-a zis că nu mai vrea să vină în România. Eu îi respect dorința, cum de altfel i-am respectat și dorința de a trăi în continuare în America. Consider că așa trebuie să te comporți cu un copil, cu propria-ți fiică. Am fost fericit că a avut timp să stea cu mine, chiar dacă eu mi-aș fi dorit să stau mai mult, dar dorințele ei…", a mai spus Irinel în podcastul lui Bogdan Muzgoci.

Citește și: Monica Tatoiu, despre Irinel Columbeanu, rămas fără avere și ajuns la azil: „Care om de afaceri? Știm de unde au venit banii lui!”

 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri