irina shayk
Divertisment

Irina Shayk, Cannes 2023 / Foto: Profimedia

Irina Shayk, demențială într-o rochie de colecție. Cum a reacționat modelul când a îmbrăcat-o: „Visul meu a devenit realitate”

Irina Shayk este în culmea fericirii după ce a reușit să îmbrace una dintre cele mai emblematice rochii ale casei de modă Versace. Modelul în vârstă de 37 de ani a luat parte la ultima zi a Festivalului de Film de la Cannes purtând o rochie creată de Gianni Versace în 1995. 

Într-o postare publicată pe contul său de Instagram, Irina a pozat îmbrăcată în piesa vestimentară unicat. Rochia din mătase, de un verde mentă, s-a mulat perfect pe silueta ei. Modelul a vrut ca rochia să fie în prim-plan, astfel că look-ul ei a fost destul de simplu. Cu un machiaj natural și o coafură lejeră, aceasta a pozat în cele mai inedite poziții pentru a scoate în evidență creația. De asemenea, Shayk a renunțat la bijuterii și a optat pentru o pereche de sandale cu toc simple, argintii. 

Citește și: Irina Shayk, declarații inedite: „Frumusețea vine din interior!” Ce spune despre fiica ei și a lui Bradley Cooper

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Visul meu a devenit realitate!”, a scris Irina Shayk la descrierea fotografiilor postate pe contul său de Instagram, mulțumindu-i Donatellei Versace pentru că i-a oferit rochia. „Îți mulțumesc Donatella Versace pentru că ai deschis arhiva și ai făcut ca visul meu să devină realitate”.

Citește și: O fâșie de material pe post de bluză și o fustă cu talie joasă. Irina Shayk și-a etalat fizicul sculptat pe covorul roșu de la Cannes

Rochia pe care a prezentat-o Irina Shayk a fost pentru prima dată purtată de modelul Linda Evangelista, la prezentarea de modă din 1995. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri