Irina Shayk / Getty Images
Divertisment

Irina Shayk / Getty Images

Irina Shayk, imaginea perfecțiunii într-o rochie scurtă, super mulată. Fosta parteneră a lui Bradley Cooper are o siluetă de invidiat

Irina Shayk a fost în centrul atenției la un eveniment din Londra, acolo unde a ales să poarte o rochie mulată pe corp, fără mâneci, pe care a asortat-o cu niște cizme lungi, din piele.

Prezentă la o petrecere găzduită de British Fashion Council and Clearpay de la Bistrotheque, înainte de Săptmâna Modei de la Londra, Irina Shayk a arătat perfect într-o rochie neagră, mulată pe corp și pusă în valoare de un decolteu imposibil de ignorat. Ținuta supermodelului a fost completată de niște cizme lungi, din piele, dar și de o geantă mică, neagră. Totodată, fosta parteneră a lui Bradley Cooper a ales să-și prindă părul într-un coc, precum și să poarte niște cercei mari, rotunzi.

Irina Shayk, imaginea perfecțiunii într-o rochie scurtă, super mulată

Citește și: Irina Shayk, imagini rare din copilărie în ziua în care a împlinit 38 de ani. Cât de frumoasă era rusoaica pe când era doar un copil

Apariția rusoaicei vine la câteva săptămâni de când a defilat pentru Michael Kors, în cadrul Săptămânei Modei de la New York.

Irina Shayk, pe podium la Săptămâna Modei de la New York
NYFW Michael Kors Collection New York Fashion Week Fall 2022,Ready To Wear Models on the Catwalk ,Bella Hadid,Gigi Hadid,Irina Shayk during Michael Kors Fashion Show Pictured: Irina Shayk,Image: 662943068, License: Rights-managed, Restrictions: -ITA, Model Release: no, Pictured: Irina Shayk, Credit line: Profimedia

Citește și: Adevărul despre relația dintre Bradley Cooper și Irina Shayk: ”Ieșirile lor în oraș sunt doar o dovadă că se înțeleg bine!”

Irina Shayk are o relație frumoasă cu Bradley Cooper

Irina Shayk și Bradley Cooper au format unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood, iar cei doi au păstrat o relație frumoasă și după separare, de dragul fiicei lor, Lea de Seine. Modelul a vorbit, de curând, despre cum reușește să se înțeleagă cu fostul partener și a avut numai cuvinte de laudă la adresa acestuia.

”Este un tată cu normă întreagă, fără bonă. Lea a mers în vacanță cu el pentru aproape două săptămâni. Nu l-am sunat nici măcar o dată.”, a mărturisit supermodelul în vârstă de 35 de ani.

Aceasta a mărturisit, de asemenea, că se înțelege de minune cu Bradley Cooper când vine vorba despre creșterea fiicei lor: ”Eu și tatăl ei suntem foarte stricți. După ce termină de mâncat, se ridică de la masă, îș ia farfuria și spune ”Mulțumesc”. Fără ”te rog” și ”mulțumesc”, ea nu primește nimic. E greu, întrucât are multe jucării. Eu aveam doar o păpușă. Încerc să o facă să înțeleagă ce privilegii are.”, a mai mărturisit Irina Shayk.

Etichete: irina shayk , rochie , londra

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri