kanye west
Divertisment

Kanye West şi Irina Shayk, Foto: Profimedia

Irina Shayk, apariție spectaculoasă pe străzile de la Hollywood după ce s-a spus că s-a despărțit de Kanye West

Irina Shayk reușește să fie în centrul atenției ori de câte ori iese pe stradă. Acum, la doar câteva zile de când s-a spus că s-a despărțit de Kanye West, ea a fost surprinsă pe străzile de la Hollywood.

În imaginile respective, supermodelul, în vârstă de 36 de ani, pare să se bucure din plin de vremea caldă. Îmbrăcată într-o ținută neagră, formată din pantaloni scurți și un tricou simplu, Irina Shayk a atras atenția celor din jur, întrucât ținuta inedită i-a pus în valoare silueta perfectă.

Irina Shayk

Citește și: Irina Shayk, o nouă apariție spectaculoasă. Supermodelul în vârstă de 35 de ani, irezistibilă într-o rochie simplă, mulată pe trup

De asemenea, ea a ales să-și completeze outfitul cu o geantă mică, ce a impresionat prin lanțul masiv, dar și cu niște ochelari supradimensionați.

Irina Shayk

Totodată, ea a purtat o mască de protecție împotriva coronavirusului, respectând astfel regulile impuse de autorități.

Citește și: Kim Kardashian, dezvăluiri neașteptate despre Kanye West, la mai bine de șase luni de la divorț: ”M-a ajutat să am încredere în mine!”

Surse apropiate acesteia au dezvăluit, zilele tecute, că modelul s-a despărțit de curând de Kanye West. Înainte de această relație, ea a trăit o poveste de iubire cu Bradley Cooper, cu care s-a cuplat în 2015. Doi ani mai târziu, ea a devenit mama unei fetițe ce poartă numele Lea. Ea și actorul din ”A Star is Born” s-au despărțit, însă, în 2019.

Kanye West și Irina Shayk au fost în Franța 

Kanye West și Irina Shayk au fost văzuti pentru prima dată împreună în Provence, Franța, în iunie, unde au sărbătorit cea de-a 44-a aniversare a rapperului. La acel moment, cei doi au fost fotografiați coborând dintr-un avion la întoarcerea din Franța.

Citește și: Cum arată Irina Shayk când nu știe că e pozată de paparazzi. În costum de baie și fără pic de machiaj, rusoaica s-a distrat în Ibiza

Deși apăruse numeroase zvonuri că ar forma un cuplu, o sursă citată de PageSix a dezvăluit că Irina a mers la petrecere în calitate de prietenă și că mai erau 50 de oameni acolo. De asemenea, acesta a adăugat că Irina este fericită să fie singură la momentul actual, fiind preocupată de fetița, în vârstă de patru ani, pe care o are cu Bradley Copper.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri