irina shayk
Divertisment

Irina Shayk/ Profimedia Images

Irina Shayk, seducătoare pe străzile din New York după ce a petrecut câteva zile cu fostul soț al lui Kim Kardashian

A trecut o săptămână de zile de când Irina Shayk a fost surprinsă în compania lui Kanye West, fostul soț al lui Kim Kardashian, iar acum, aceasta a fost fotografiată pe străzile din New York.

Irina Shayk
Brooklyn, NY - Russian supermodel Irina Shayk start her morning in Brooklyn alongside her daughter Lea De Seine Shayk Cooper. The Russian beauty dressed on the sexier side of fashion donning a black laced bra she unveils underneath an oversized white shirt. *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 615751141, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, GERMANY, POLAND, Model Release: no, Credit line: Profimedia

Irina Shayk, în vârstă de 35 de ani, a atras atenția celor din jur, întrucât a ales să poarte o ținută nonconformistă, formată din pantaloni largi, pe care i-a asortat cu un sutien negru, din dantelă, peste care a pus o cămașă supradimensionată, albă. Evident, ținuta a ales să și-o completeze cu o coafură simplă, și anume părul prins în coadă și cu ochelari mari, de soare, dar și cu niște papuci comozi.

Irina Shayk
Brooklyn, NY - Russian supermodel Irina Shayk start her morning in Brooklyn alongside her daughter Lea De Seine Shayk Cooper. The Russian beauty dressed on the sexier side of fashion donning a black laced bra she unveils underneath an oversized white shirt. *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 615751120, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, GERMANY, POLAND, Model Release: no, Credit line: Profimedia

Citește și: Kim Kardashian, despre motivele care au dus la divorțul de Kanye West. Merge la terapie pentru a trece peste despărțire

Aceste imagini vin la aproape o săptămână de zile de când modelul a fost surprinsă în timpul unei escapade cu Kanye West.

Irina Shayk și Kanye West se cunosc de mai bine de zece ani

Se pare că relația inițială dintre Kanye și Irina datează cu mult timp înainte ca rapper-ul să fi început o relație cu Kim Kardashian. O sursă apropiată lui West a declarat pentru PageSix: „Kanye a fost cu Irina o scurtă perioadă înainte de Kim. El o place foarte mult și a curtat-o mult timp”.

Citește și: Kanye West a trecut rapid peste divorțul de Kim Kardashian. Artistul a fost surprins într-o escapadă romantică alături de Irina Shayk

Supermodelul rus și rapperul american s-au cunoscut, cel mai probabil, în 2010, când Shayk a interpretat un înger în videoclipul piesei Power, de pe albumul de mare succes My Beautiful Dark Twisted Fantasy. Doi ani mai târziu, Shayk a defilat pentru West, care abia își descoperise veleitățile de designer, la Paris Fashion Week.

Kanye West și Irina Shayk au fost recent în Franța, în vacanță, unde au sărbătorit ziua de naștere a rapper-ului, care a împlinit 44 de ani. Imaginile cu cei doi împreună s-au viralizat destul de repede și este lesne de înțeles, mai ales că rapper-ul încă se află în plin proces de divorț de Kim Kardashian.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri