kylie jenner (1)
Divertisment

Kylie Jenner, Foto: Instagram

Kylie Jenner, prima apariție în public după ce a anunțat că este însărcinată. Cum a fost surprinsă în oraș

Zilele trecute, Kylie Jenner a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, printr-un video emoționant publicat pe rețelele sociale, iar la o zi după, mezina familiei Kardashian și-a făcut prima apariție în public cu burtica de gravidă.

Vedeta show-ului "Keeping up with the Kardashians", în vârstă de 24 de ani, a fost surprinsă în timpul unei cine în oraș, la un restaurant de lux din cartierul Soho, New York. Îmbrăcată în alb din cap până în picioare, Kylie și-a etalat aceeasi siluetată de clepsidră, întrucât nu pare să fi luat în greutate până în acest stadiu al sarcinii.

Kylie Jenner

Citește și: La 56 de ani impresionează cu aparițiile în costum de baie. Paulina Porizkova, modelul care nu pare să îmbătrânească

Adepta ținutelor mulate și scurte, sora lui Kim Kardashian a optat pentru o rochie mini, cu decolteu, un trench din piele, o geantă Balenciaga și sandale cu toc cui. Dacă din față bruneta arată la fel ca înainte, din profil i se putea zări burtica pe care a arătat-o în videoclipul emoționant de pe Instagram.

Kylie Jenner

Citește și: O miliardară își permite orice! Cum arată haina extravagntă pe care Rihanna a dat aproape 10.000 de dolari

Kylie Jenner este însărcinată pentru a doua oara cu rapperul Travis Scott, împreună cu care mai are o fiică pe nume Stormi Webster, în vârstă de trei ani. După ce mai mulți fani au început să observe indicii care puteau indica faptul că membra familiei Kardashian este însărcinată din nou, tânăra a decis, în sfârșit, să facă publică vestea.

Decizia ei a fost neașteptată, întrucât la prima sarcină, Kylie a dat vesta doar după nașterea fetiței, șocând o lume întreagă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?