Georgina Rodriguez/ Profimedia
Divertisment

Georgina Rodriguez/ Profimedia

Iubita lui Cristiano Ronaldo, seducătoare într-o rochie roșie cu un decolteu amețitor. Georgina a atras toate privirile în Veneția

Georgina Rodriguez a fost în centrul atenției la Festivalul de Film de la Veneția, unde a apărut într-o rochie lungă, roșie, extrem de mulată. Iubita lui Cristiano Ronaldo nu a fost scăpată din ochi de fotoreporteri, fiind atracția principală pe covorul roșu. 

Ținuta aleasă de partenera celebrului fotbalist i-a pus în evidență formele voluptoase, având un decolteu generos. Georgina, în vârstă de 29 de ani, a arătat senzațional în timp ce poza pe covorul roșu, completându-și ținuta cu o pereche de mănuși din catifea albă și cu un colier strălucitor. Accesoriile au format un contrast superb cu rochia de un roșu aprins, iar botinele negre din piele i-au oferit vedetei un look dramatic. 

Georgina Rodriguez/ Profimedia
Georgina Rodriguez/ Profimedia

Citește și: Georgina Rodriguez, într-un costum de baie minuscul, pe iaht, în Sardinia. Ea cu ochii pe copii, Cristiano Ronaldo, relaxare deplină

Iubita lui Cristiano Ronaldo a optat pentru un look natural în ceea ce privește machiajul și părul, aceasta lăsându-și șuvițele brunete să-i cadă lejer peste umerii goi, iar ochii au fost puși în evidență de un fard de pleoape ros pudrat. 

Georgina Rodriguez/ Profimedia
Georgina Rodriguez/ Profimedia

Georgina Rodriguez s-a întors în sala de fitness la o lună după ce a născut

Georgina Rodriguez a revenit în sala de sport la câteva săptămâni de când a devenit mama unei fetițe. Tot atunci, aceasta a trecut prin momente dificile, întrucât unul dintre gemenii ei, un băiețel, s-a stins din viață.

Georgina Rodriguez a trecut prin momente extrem de dificile la sfârșitul lunii aprilie. Partenera lui Ronaldo aștepta cu nerăbdare să-și țină în brațe gemenii, însă unul dintre ei, un băiețel, s-a stins din viață. Însă, la aproape o lună de zile de la momentul dificil, tânăra a revenit în sala de sport și a ținut să se le arate acest lucru fanilor de pe rețelele sociale.

Citește și: Georgina Rodriguez, un destin desprins parcă din filme. Iubita lui Cristiano Ronaldo, viață de prințesă: "Îmi trăiesc visul"

Îmbrăcată în haine lejere, precum un maiou roz și niște colanți, Georgina Rodriguez s-a fotografiat în fața unei oglinzi dintr-o sală de sport. De asemenea, în fotografia respectivă, aceasta poartă și o centură neagră, cel mai probabil pentru a o ajuta să se recupereze mai repede după sarcină.

Deși nu zâmbește în imaginea respectivă, tânăra a ținut să le arate fanilor că și-a recuperat silueta de invidiat într-un timp record, așa cum s-a întâmplat și în 2017, când a adus-o pe lume pe fiica ei, Alana Martina.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?