Iulia Albu
Divertisment

Iulia Albu a făcut publice imagini rare cu sora ei/ Facebook

Iulia Albu, imagini rare alături de sora ei. Karin a ales să stea departe de lumina reflectoarelor, dar frumusețea ei e răvășitoare

Frumusețea pare să fie trăsătură de familie pentru Iulia Albu, care se mândrește nu doar cu o fiică superbă, ci și cu o soră la fel. De curând, celebrul fashion designer a făcut publice mai multe imagini cu sora ei, iar fanii au fost impresionați.

La doar câteva zile de când a dezvăluit că fiica ei și-a schimbat look-ul, optând pentru o tunsoare cu breton, Iulia Albu a făcut publice imagini inedite alături de Karin, sora ei, care a ales să stea departe de lumina reflectoarelor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Mikaela, fiica Iuliei Albu, schimbare de look la 12 ani. Puștoaica i-a impresionat total pe fanii mamei ei: ”O frumusețe!”

”Atunci și acum. Ne iubim din tot sufletul, ne certăm cu tot sufletul, dar nu este nimic ce nu am face una pentru cealaltă.”, a scris Iulia Albu în dreptul imaginilor în care apare alături de sora ei, care este de profesie economist. 

În imaginile respective, fanii au putut observa cum arătau cele două în copilărie, când păreau puse pe șotii, dar și acum, când pur și simplu radiază de frumusețe.

Citește și: Iulia Albu a făcut publică o imagine rară cu sora ei. Cât de frumoasă este Karin

Evident, comentariile internauților n-au întârziat să apară: ”Ce soră frumoasă ai, Iulia. Sunteți minunate amândouă!”, ”Tot timpul ați fost superbe!”, ”Două surori foarte frumoase!”, au apreciat internauții.

Iulia a fost căsătorită cu Mihai Albu

Iulia este mama unei fetițe, pe nume Mikaela, care a împlinit de curând 12 ani, din căsnicia cu Mihai Albu. Cei doi au divorțat în 2013.  Pe cei doi îi leagă în continuare fetița pe care o au împreună și sunt în relații bune de dragul ei, chiar dacă nu se pot pune întotdeauna de acord, în continuare.

 

Etichete: iulia albu , sora , karin

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri