Iulia Albu și fiica ei
Divertisment

Iulia Albu și fiica ei / Facebook

Iulia Albu, mesaj inedit de ziua fiicei ei: ”Copiii au nevoie de experiențe unice!” Cât de frumoasă este Mikaela la 13 ani

Mikaela, fiica Iuliei Albu și a lui Mihai Albu, a împlinit 13 ani, iar cu această ocazie, fashion editorul i-a oferit un cadou inedit, pe care nu-l va uita niciodată. ”Copiii au nevoie de experiențe.”, a scris ea pe rețelele sociale, dezvăluind, de asemenea, și ce i-a oferit fiicei ei. 

Nu este niciun secret faptul că Mikaela a moștenit frumusețea Iuliei Albu, iar acum, când a împlininit 13 ani, aceasta încearcă să-i ofere experiențe care mai de care mai inedite, care să o formeze. 

Citește și: Iulia Albu a făcut publică o imagine rară cu sora ei. Cât de frumoasă este Karin

Astfel, la aniversarea a 13 ani, fashion editorul a decis ca Mikaela să aibă parte de o experiență memorabilă, și anume să urce într-un balon, după cum a dezvăluit ea pe rețelele sociale.

”13 ani sărbătoriți… în balon! De ce nu? Niciodată nu am crezut în cadouri scumpe si inutile. Copiii au nevoie de EXPERIENȚE unice. Prima dată când înveți un skill nou, prima noapte dormită în cort, în mijlocul naturii, prima data când vezi marea. Experiențe trăite alături de familie, de prieteni. Nu uitați sa vă iubiți copiii și mai ales să le spuneți asta… DES!”, a scris ea pe rețelele sociale, în dreptul unei fotografii în care Mikaela privește direct în cameră și poartă o ținută colorată.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Evident, reacțiile din partea internauților n-au întârziat să apară: ”La mulți ani, e superbă!”, ”O frumusețe, să-ți trăiască și să te bucuri de ea!”, ”La mulți ani fericiți!”

Citește și: Mikaela, fiica Iuliei Albu, schimbare de look la 12 ani. Puștoaica i-a impresionat total pe fanii mamei ei: ”O frumusețe!”

Iulia Albu a dezvăluit că fiica ei trebuie să respecte reguli stricte

Totodată, în cadrul unui interviu, Iulia Albu a vorbit despre fiica ei, mărturisind că este o fetiță foarte puternică. Deși nu există secrete între cele două, iar comunicarea este foarte deschisă, Mikaela trebuie să respecte niște reguli stricte: "Sunt foarte strictă în ceea ce privește ținuta pe care Mikaela trebuie să o poarte la şcoală. Nu sunt de acord să se expună cu branduri, blinguri, hanorace oversized. Nu în acel mediu. În rest, poate purta orice dorește. Sunt exigentă în ceea ce privește mâncatul, somnul şi accesul limitat pe device-uri. Și nu aş spune că exagerez deloc", a povestit Iulia.

Iulia a fost căsătorită cu Mihai Albu

Iulia este mama unei fetițe, pe nume Mikaela, care a împlinit de curând 13 ani, din căsnicia cu Mihai Albu. Cei doi au divorțat în 2013.  Pe cei doi îi leagă în continuare fetița pe care o au împreună și sunt în relații bune de dragul ei, chiar dacă nu se pot pune întotdeauna de acord, în continuare.

Etichete: fiica , iulia albu , mikaela

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?