Izabel Goulart
Divertisment

Izabel Goulart, imagini rare alături de partenerul ei / Getty Images

Izabel Goulart, imagini rare alături de logodnicul ei, după opt ani de relație. Brazilianca cu trup perfect este îndrăgostită nebunește

Izabel Goulart, celebrul model în vârstă de 36 de ani, recunoscut pentru aparițiile spectaculoase, a sărbătorit opt ani de relație cu partenerul ei și a marcat momentul printr-un mesaj inedit postat pe rețelele sociale.

Izabel Goulart, brazilianca recunoscută pentru aparițiile inedite, în care își etalează formele perfecte, este logodită cu Kevin Trapp, în vârstă de 31 de ani.

Izabel Goulart a sărbătorit opt ani de relație cu partenerul ei, fapt pentru care a făcut publice imagini inedite în care apare în ipostaze romantice alături de sufletul ei pereche. 

Citeşte şi: Demi Rose, trup perfect într-o rochie ultra mulată. Imaginile inedite, apreciate de peste 300.000 de persoane

În videoclipul postat pe Instagram, brazilianca apare la Paris, având în fundal Turnul Eiffel, în timp ce dansează alături de Kevin.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”2.910 zile de iubire. La mulți ani!”, a scris ea în dreptul videoclipului care a adunat în doar câteva ore aproape 29.000 de aprecieri.

”Superbi.”, ”2021 va fi anul vostru!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Izabel Goulart este recunoscută pentru formele perfecte

Modelul brazilian, Izabel Goulart, are un corp perfect pentru care petrece multe ore în sala de sport. Conștientă de atuurile sale, fostul ingeraş Victoria' s Secret se expune în cele mai senzuale ipostaze pe rețelele sociale, unde este admirată de oameni din întreaga lume.

Brazilianca din Sao Paulo, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzaţie, zilele trecute, printre cele 5,6 milioane de urmăritori de pe Instagram, când a publicat un filmuleţ din sala de forță, în care își etala abdomenul extrem de tonifiat.

Citește și: Izabel Goulart, în centrul atenției la Cannes. Brazilianca cu corp perfect a făcut furori într-o ținută nonconformistă

Ba mai mult, în 2019, Goulart dezvăluia pentru Elle Australia că se menține în formă antrenându-se asemenea unui "atlet" cu un atrenor personal care include pilates, kickboxing, alergat și ridicări de greutăți în timpul sesiunilor din sala de forță.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri