Jaclyn Smith previews her Holiday 2015 collection at the KMart showroom, New York, America - 06 May 2015
Divertisment

Jaclyn Smith. Profimedia

Jaclyn Smith are 77 de ani și nu încetează să-și uimească fanii cu look-ul ei tânăr: „Pentru tine s-a oprit timpul în loc”

Jaclyn Smith nu încetează să-și uimească fanii cu lookul ei mereu tânăr. La 77 de ani, actrița celebră pentru rolul din serialul „Charlie's Angels”, și-a încântat admiratorii cu cele mai noi imagini postate pe Instagram.

Jaclyn își sfidează vârsta în timp ce promovează o ținută albă de iarnă pentru propria colecție de haine, o colaborare cu un brand renumit. 

„Pentru tine timpul s-a oprit în loc”, „Tu nu îmbătrânești?”, „Ești glorioasă”, „Una dintre cele mai frumoase femei din toate timpurile”, „Te rog, Doamne, vreau să îmbătrânesc ca tine”, i-au scris fanii în comentarii. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Actrița americană a vorbit într-un interviu anterior despre secretele ei pentru a-și menține aspectul tineresc. Ea a dezvăluit că smoothie-urile verzi sunt „poțiunea” ei „magică”.

Nativa din Houston este căsătorită cu un chirurg cardiovascular. Brad Allen este cel de-al patrulea ei soț. Cei doi și-au unit destinele în 1997 și au sărbătorit anul acesta cea de-a 25-a aniversare a nunții.

Smith are doi copii din a treia căsătorie cu directorul de imagine Anthony B. Richmond. Un fiu, Gaston, în vârstă de 40 de ani, regizor de imagine. Fiica ei, designerul de modă Spencer Margaret, are 36 de ani și este căsătorită cu Fran Kranz.

Smith este și bunica a două nepoate.

Etichete: jaclyn smith

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri