smith
Divertisment

Jaclyn Smith. Profimedia

La 78 de ani, Jaclyn Smith continuă să-și uimească fanii, sfidând vârsta din buletin. Actrița, la cumpărături de Crăciun

Jaclyn Smith, vedeta din „Charlie's Angels”, sfidează timpul. La 78 de ani, continuă să-și impresioneze fanii cu lookul ei mereu tânăr.

Recent, paparazii au surprins-o la cumpărături de Crăciun de ultim moment.

Smith a arătat șic într-o ținută de culoare neagră, compusă dintr-un pulover negru pe gât, o pereche de pantaloni asortați, cizme cu toc înalt și o geantă din piele crem. Jaclyn și-a coafat lejer părul blond și a optat pentru un machiaj natural.

Jaclyn Smith, veterana seriei Îngerii lui Charlie, în postura de model la aproape cinci decenii de la premiera serialului care a făcut-o celebră

Jaclyn Smith a devenit faimoasă în 1976, în serialul de succes „Charlie's Angels”, în care au mai jucat Farrah Fawcett și Kate Jackson. A interpretat-o pe Kelly Garrett și a fost singurul„ înger” care a rămas în serie până la final, în 1981. Ea a mai apărut și în „Charlie's Angels” din 2003, alături de Drew Barrymore și Cameron Diaz, dar și în versiunea din 2019, regizată de Elizabeth Banks, cu Kristen Stewart în rol principal.

Jaclyn Smith, Farrah Fawcett și Kate Jackson,
Jaclyn Smith, Farrah Fawcett și Kate Jackson, primele actrițe care au fost "Îngerii lui Charlie" / Foto: Profimedia

Jaclyn Smith s-a casătorit de patru ori

Smith a fost căsătorită de patru ori, mai întâi cu actorul Roger Davis (din 1968 până în 1975). Al doilea său soț a fost actorul Dennis Cole, iar mariajul lor a durat din 1978 până în 1981. La scurt timp, i-a spus da lui Tony Richmond. Au divorțat în 1989, dar au împreună doi copii: Gaston, în vârstă de 41 de ani, și Spencer Margaret, în vârstă de 38 de ani.

În 1997, Jaclyn și-a refăcut viața cu al patrulea soț al ei, doctorul Brad Allen, în vârstă de 68 de ani, după o scurtă poveste de dragoste. Recent au sărbătorit cea de-a 26-a aniversare a nunții.

Jaclyn Smith Previews her Holiday 2015 Collection at KMart Showroom Coinciding with the 30th Annivesary of the Jaclyn Smith Collection.
Jaclyn Smith. Profimedia

Jaclyn Smith și-a dezvăluit secretul lookului fresh

Jaclyn Smith și-a uimit în mod regulat fanii cu aspectul ei tineresc, inclusiv la aproape cinci decenii de la filmările pentru „Charlie's Angels”.

Anul trecut, ea a declarat pentru revista You că a evitat să recurgă la intervenții cosmetice convenționale pentru a sfida vârsta, în favoarea propriului ei regim bizar.

Jaclyn a explicat: „Nu cred în fillere și nu mi-am tăiat fața. Dacă mi-am pus ceva în față, am folosit propria mea grăsime, ceea ce este greu de făcut”.

Ea a dezvăluit că i-a fost mereu teamă să folosească Botox: „Mi-e frică de asta. Soțul meu spune că dacă recurgi la Botox din nou și din nou, se prăbușește total mușchiul”.

Etichete: jaclyn smith

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri