Jaclyn Smith Previews her Holiday 2015 Collection at KMart Showroom Coinciding with the 30th Annivesary of the Jaclyn Smith Collection.
Divertisment

Jaclyn Smith. Profimedia

La 76 de ani, Jaclyn Smith arată uimitor. Procedura bizară la care actrița din „Îngerii lui Charlie” apelează pentru a sfida vârsta

Jaclyn Smith, starul din „Îngerii lui Charlie”, le-a împărtășit fanilor secretul ei neașteptat pentru a-și păstra un look cât mai fresh. Actrița a povestit pentru revista You cum a reușit să evite operațiile estetice pentru a arăta cât mai tânără.

S-a ferit întotdeauna de Botox și nu s-a atins niciodată de droguri în viața ei. A supraviețuit Hollywood-ului anilor 70, celor trei divorțuri și cancerului de sân.

Acum este la fel de uluitoare ca la debutul ei în „Charlie’s Angels” în 1975.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Smith spune că a evitat să recurgă la intervențiile cosmetice convenționale pentru a sfida anii din buletin, în favoarea propriului regim de înfrumusețare, unul bizar, în opinia unora.

Jaclyn Smith out and about, Los Angeles, USA - 27 Dec 2019
Jaclyn Smith, la cumpărături în Los Angeles. Profimedia

„Nu cred în fillere și nu am apelat la bisturiu”, a mărturisit Jaclyn. „Dacă îmi pun ceva în față, îmi folosesc propria grăsime, ceea ce este destul de greu de făcut.”

În vârstă de 76 de ani și capul unei afaceri de multe milioane de dolari cu produse de îngrijire a pielii și cu articole de îmbrăcăminte, pe care o supraveghează de la conacul ei din Los Angeles, Jaclyn a explicat că „mi-e frică de Botox”. „Soțul meu spune că dacă apelezi la Botox din nou și din nou, mușchiul colapsează total.”

Jaclyn Smith spune că diagnosticul de cancer i-a schimbat total perspectiva asupra vieții

Diagnosticată cu cancer de sân în urmă cu 20 de ani, după ce o mamografie de rutină a evidențiat un nodul, Jaclyn a făcut chimioterapie. Nefericita experiență i-a oferit o nouă perspectivă asupra vieții.

„Face parte din istoria mea și m-a schimbat: Îmi dau seama că trebuie să trăiesc din plin fiecare zi”. „Și trebuie să fim mai recunoscători. Poate că toți ne plângem prea mult.”

Entertainment News - July 27, 2010
JACLYN SMITH. Profimedia

Cum a supraviețuit Jaclyn Smith anilor nebuni de la Hollywood

Al patrulea și actualul ei soț este chirurgul cardiac Brad Allen, în vârstă de 67 de ani, pe care l-a cunoscut când el l-a operat pe tatăl ei în urmă cu 30 de ani. S-au căsătorit în 1997.

Până la finalul seriei Charlie’s Angels, în 1981, Jaclyn divorțase de primii ei doi soți, ambii actori.

„Nici măcar nu le socotesc pe primele două drept căsătorii”, a dezvăluit ea. A crezut că a treia oară va fi bine, când i-a spus da regizorului britanic Tony Richmond, tatăl celor doi copii ai săi, Gaston și Spencer. Au divorțat însă din cauza dependenței lui de alcool, dar au rămas prieteni.

Jaclyn se bucură acum de rolul ei de bunică.

Cum a supraviețuit anilor nebuni de la Hollywood? A mers la petreceri, dar nu a lăsat niciodată garda jos: „Nu văzusem niciodată un drog. Așa că nu am mers niciodată cu acea mulțime. Am făcut un ocol. Încă nu m-am atins de droguri.”

Etichete: jaclyn smith

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?