Jada Pinkett Smith/ Profimedia
Divertisment

Jada Pinkett Smith/ Profimedia

Jada Pinkett Smith, filmată pe patul de spital, în timp ce era sedată. Soția lui Will Smith a provocat hohote de râs în rândul familiei

Jada Pinkett Smith a fost filmată în timp ce era sedată pentru procedura de colonoscopie. Soția lui Will Smith a provocat râsete în rândul familiei atunci când au vizionat imaginile. 

Jada Pinkett Smith s-a decis de curând să facă câteva teste de colon pentru a vedea dacă totul este în regulă. Decizia vine după ce în urmă cu trei ani soțul acesteia a descoperit un polip precanceros. Dacă la început actrița era panicată de procedură, ulterior s-a dovedit că totul a decurs foarte bine și a fost „un proces foarte ușor”. 

În timpul în care a fost supusă procedurii, Jada a dorit să fie filmată, iar imaginile cu ea fiind sedată au provocat râsete. Imaginile cu ea au fost difuzate în timpul emisiunii Red Table Talk, iar fiul ei Jaden și mama actriței, Adrienne, s-au amuzat copios văzând-o pe aceasta euforică. 

Citește și: Will Smith, ridiculizat de fani după ce a apărut în lacrimi pe internet pentru că l-a înșelat soția. Cum a reacționat actorul

În clipul de 48 de secunde, Jada Pinkett Smith, în vârstă de 50 de ani, mama ei, Adrienne Banfield-Norris, în vârstă de 68 de ani, și fiul ei Jaden Smith, în vârstă de 23 de ani, râd în timp ce urmăresc filmări cu Jada sub anestezie.

În videoclip, actrița, care este căsătorită cu Will Smith, era așezată pe un pat de spital cu o eșarfă gri legată în jurul capului. Aceasta era acoperită cu o pătură albă și purta o mască de protecție gri. 

Toți au început să râdă atunci când Jada se străduia să spună: „Sunt atât de obosită. Mă simt grozav. Știu că sunt încă sedată. Am înțeles. Știi ce vreau să spun? Îți bagă camerele în pradă... știi... știi, e puțin greoi, știi?”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Will Smith: Trăiesc cu teama că am dezamăgit fiecare femeie din viața mea

Will Smith a vorbit cu sinceritate despre cele mai mari temeri ale sale. Starul în vârstă de 53 de ani a mărturisit: „Vreau să spun adevărul. Vreau să-i las pe oameni să îl aibă”. „Am trăit cea mai mare parte a vieții mele cu sentimentul că am dezamăgit fiecare femeie cu care am interacționat. Nu am vorbit despre asta până acum public.”

Will și-a părăsit prima soție, pe Sheree Zampino, pentru Jada Pinkett, actuala sa parteneră. Starul din „Fresh Prince” își va lansa curând memoriile, despre care Oprah a declarat că „sunt cele mai bune pe care le-am citit vreodată. E vocea ta, clar, e stilul tău. Cine naiba ar fi crezut că ești scriitor?”.

Citește și: Lecția pe care a învățat-o Will Smith de la fiica sa. Actorul a vorbit despre momentul dificil prin care a trecut

În această carte, Smith povestește că la un moment dat s-a gândit să-și răzbune mama. Actorul îl descrie pe răposatul Willard C. Smith Sr. drept un alcoolic violent care a fost însă dedicat familie sale. Acesta a explicat cum a contemplat cu ideea de a-l împinge pe scări ca să se răzbune pentru deceniile de durere, furie și resentimente pe care acesta i le-a produs.

„Tatăl meu a fost violent, dar în același timp a fost prezent și la fiecare joc și recital”, a scris Smith. „Era un alcoolic, dar era treaz la premiera fiecărui film al meu. A ascultat fiecare înregistrare a mea. A vizitat fiecare studio. Același perfecționism intens cu care și-a terorizat familia a pus și mâncarea pe masă în fiecare seară din viața mea”.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri