Jane Fonda
Divertisment

Jane Fonda / Getty Images

Jane Fonda a mărturisit că nu îi este frică de moarte. Actrița în vârstă de 84 de ani este pregătită pentru orice: „Sunt doar realistă”

Jane Fonda, în vârstă de aproape 85 de ani, a declarat în cel mai recent interviu al său că nu-i este frică de moarte. Mai mult, actrița știe că nu mai are mult timp în viață și susține că este „gata să plece”, mărturisind că a avut o „viață grozavă”, pentru care este foarte recunoascătoare. 

În timpul interviului pentru Entertainment Tonight, Jane Fonda a declarat că este „realistă” în ceea ce privește momentul când va părăsi lumea aceasta, susținând că nu-i este frică să moară și că se bucură de viața pe care a avut-o până acum, cu bune și cu rele. 

„Când ajungi să fii de vârsta mea, ar fi bine să fii conștient de timpul pe care îl mai ai. Nu vreau să mor, dar sunt doar realistă. Sunt conștientă că se va întâmpla asta mai devreme sau mai târziu. Nu îmi e frică să mor. Sunt pregătită. Am avut o viață grozavă”, a declarat actrița. 

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Citește și: Jane Fonda, dezvăluiri după trei căsnicii eșuate: ”Foștii mei soți m-au ajutat să cresc, viața mea ar fi fost altfel fără ei!”

În luna septembrie, actriţa americană şi activista Jane Fonda a anunţat că suferă de cancer, dar s-a declarat optimistă cu privire la şansele sale de vindecare, denunţând în acelaşi timp inegalităţile cu privire la accesul la servicii medicale din Statele Unite ale Americii. 

„Am fost diagnosticată cu un limfom non-Hodgkin şi am început tratamentul prin chimioterapie. Este vorba despre un cancer complet vindecabil, 80% dintre oameni supravieţuiesc, motiv pentru care mă simt foarte norocoasă. Am de asemenea şansa de a beneficia de o asigurare medicală şi de a avea acces la cele mai bune medicamente şi tratamente. Sunt conştientă că sunt privilegiată şi acest lucru este trist. Numeroşi americani nu au acces la îngrijirile de calitate pe care le primesc eu şi acest lucru nu este corect”, a anunţat, pe Instagram, Jane Fonda, după ce a primit diagnosticul de cancer al sistemului limfatic.

Citește și: Jane Fonda regretă că și-a făcut lifting facial: ”Nu sunt mândră de asta, dar m-am oprit, nu-mi doresc să arăt deformată!”

Cariera lui Jane Fonda a început în anii '60 şi a fost încununată de două premii Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal, în 1972 pentru "Klute", în regia lui Alan J. Pakula, şi în 1979 pentru "Comming Home", în regia lui Hal Ashby. Ea a mai fost nominalizată de cinci ori la cele mai prestigioase premii ale cinematografiei americane.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri