Jane Fonda
Divertisment

Jane Fonda / Foto: Profimedia

Jane Fonda, fabuloasă la 85 de ani, într-o ținută de un mov intens. Costumul perfect croit și părul grizonant, piesele de rezistență

Jane Fonda dovedește că este în continuare pur și simplu fabuloasă. Actrița de 85 de ani a depășit o mare cumpănă recent, după ce a învins cancerul, și a apărut în formă maximă pe covorul roșu al premierei celui mai nou film în care joacă, "80 for Brady".

Îmbrăcată într-un costum într-o nuanță intensă de mov și o cămașă puțin mai închisă la culoare, Jane a fost superbă. Părul argintiu, pe care a mărturisit că refuză să-l mai vopsească de câțiva ani, a făcut-o să strălucească și mai tare. A asortat cu pantofi argintii și mai multe bijuterii aurii.

Citește și: Jane Fonda, dezvăluiri după trei căsnicii eșuate: ”Foștii mei soți m-au ajutat să cresc, viața mea ar fi fost altfel fără ei!”

Jane Fonda
Jane Fonda, fabuloasă la 85 de ani / Foto: Profimedia

Jane Fonda a învins recent cancerul

În septembrie, Jane Fonda anunța că a fost diagnosticată cu cancer, iar în decembrie, chiar în prag de ziua ei, a făcut public faptul că boala a intrat în remisie: "Am fost diagnosticată cu un limfom non-Hodgkin şi am început tratamentul prin chimioterapie. Este vorba despre un cancer complet vindecabil, 80% dintre oameni supravieţuiesc, motiv pentru care mă simt foarte norocoasă", a anunţat, pe Instagram, Jane Fonda, după ce a primit diagnosticul de cancer al sistemului limfatic.

"Am de asemenea şansa de a beneficia de o asigurare medicală şi de a avea acces la cele mai bune medicamente şi tratamente. Sunt conştientă că sunt privilegiată şi acest lucru este trist. Numeroşi americani nu au acces la îngrijirile de calitate pe care le primesc eu şi acest lucru nu este corect", a mai adăugat starul la momentul diagnosticului.

Ce intervenții estetice are Jane Fonda

În trecut, Jane Fonda a avut implanturi mamare, dar a renunțat la ele. Ea a suportat mai multe intervenții de tip facelift, despre care spune că au fost făcute mai mult pentru supraviețuire decât din vanitate.

Citește și: Jane Fonda, pe coperta revistei Glamour la 84 de ani: ”Nu am vrut să ajung la sfârșitul vieții cu regrete!”

"Sunt mândră ca arat așa la vârsta mea, dar am făcut o operație estetică. Nu o să mint în legătură cu asta. Mă săturasem să arăt mai obosită decât eram de fapt", spunea Fonda în urmă cu câțiva ani.

Jane Fonda a fost căsătorită de trei ori: cu regizorul Roger Vadim, cu activistul politic Tom Hayden și cu magnatul media Ted Turner.

Etichete: jane fonda , costum

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri