jeff bezos si lauren sanchez
Divertisment

Lauren, îndrăgostită lulea de iubitul miliardar / Foto: Profimedia

Jeff Bezos a cerut-o în căsătorie pe Lauren Sanchez cu un inel de 2,5 milioane de dolari. Au sărbătorit pe noul iaht al miliardarului

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, și partenera sa, Lauren Sánchez, s-au logodit, potrivit declarațiilor făcute de o sursă apropiată a cuplului pentru CNN. Miliardarul a cerut-o în căsătorie pe iubita sa după patru ani de relație, cu un inel cu diamant de 20 de carate, ce valorează 2,5 milioane de dolari.

Vestea că cei doi s-au logodit vine în același timp în care afaceristul în vârstă de 59 de ani și jurnalista de 53 de ani se află în sudul Franței pentru Festivalul de Film de la Cannes. Jeff și Lauren se află în prezent în vacanță la bordul noului iaht de 500 de milioane de dolari al lui Bezos, Koru, care are o figurină din lemn care seamănă cu Sanchez în partea din față a vasului.

Jeff Bezos a cerut-o în căsătorie pe Lauren Sánchez/ Profimedia
Jeff Bezos a cerut-o în căsătorie pe Lauren Sánchez/ Profimedia

Citește și: Lauren Sánchez, primele declarații despre relația pe care o are cu miliardarul Jeff Bezos: ”Mă inspiră în fiecare zi!”

Bezos și Sánchez, o fostă jurnalistă de televiziune, actualmente filantroapă, au făcut publică relația lor pentru prima dată în 2019. De când Bezos și Sánchez au început să se întâlnească, au păstrat discreția cu privire la relația lor, în afara faptului că au fost fotografiați la diverse evenimente.

Nu este prima dată când Bezos și Sanchez stârnesc zvonuri despre o posibilă logodnă. Fostul prezentatoare a emisiunii Good Day LA a fost văzută purtând ceea ce părea a fi un inel de logodnă mare cu diamant în timp ce se afla la bordul iahtului în 2021. 

Jeff Bezos a cerut-o în căsătorie pe Lauren Sánchez/ Profimedia
Jeff Bezos a cerut-o în căsătorie pe Lauren Sánchez/ Profimedia

În 2022, cuplul a acordat pentru CNN primul lor interviu comun, discuția având loc în casa lor din Washington. Atunci, cei doi au vorbit despre activitatea lor filantropică în vederea donării strategice a vastei averi a lui Bezos către o varietate de cauze.

Citește și: MacKenzie Scott, două divorțuri în mai puțin de trei ani. Fosta soție a lui Jeff Bezos s-a despărțit de profesorul care o cucerise

Bezos a continuat să o descrie pe jurnalista premiată cu Emmy ca fiind "cea mai generoasă și mai sufletistă persoană pe care ai putea-o întâlni vreodată" și a spus că este "o inspirație".

Bezos a fost căsătorit anterior cu MacKenzie Scott timp de 25 de ani, cu care are patru copii. Sánchez are trei copii din relații anterioare și a fost căsătorită cu agentul de la Hollywood Patrick Whitesell timp de 13 ani, înainte de a finaliza divorțul lor în 2019.

Intrebarea zilei

Ce planuri ai, ce vei face în primele luni ale anului 2024?

Partenerii Nostri