Amazon CEO and President Jeffrey P Bezos Visits Mumbai, Mumbai, India - 16 Jan 2020
Divertisment

Jeff Bezos si Lauren Sanchez

Jeff Bezos și Lauren Sanchez, la 2 ani de când au devenit un cuplu: vacanțe exotice, cine extravagante și petreceri exclusiviste

Au trecut doi ani plini de controverse de când miliardarul Jeff Bezos, fondatorul Amazon.com, și fosta prezentatoare tv Lauren Sanchez și-au oficializat relația. Însă debutul lor ca și cuplu a fost unul plin de peripeții, cu un divorț care l-a costat pe Bezos 37 de miliarde de dolari și un șantaj din partea unor publicații de scandal.

Ce se întâmplă cu Jeff Bezos și Lauren Sachez la doi ani de când s-a aflat că sunt împreună

Jeff Bezos and Lauren Sanchez Beam with Happiness as they Leave Lunch Date with Anna Wintour in NYC

Odată lăsate scandalurile în urmă, viața parte o continuă lună de miere pentru Jeff Bezos și Lauren Sachez, chiar dacă nu sunt căsătoriți . Mai ales că de curând Bezos a renunțat la funcția de CEO în cadrul Amazon și acum are mai mult timp de petrecut în compania iubitei sale.

Cei doi au fost surprinși de paparazzi bucurându-se plajă și vreme bună pe un yacht, iar zilele trecute aceștia au fost fotografiați în stațiunea mexicană Cabo. Îmbrăcată în costum de baie, cu o cămașă albă peste, Sanchez și-a etalat silueta impecabilă la 51 de ani.

Bezos și Sanchez sunt adesea văzuți la petreceri exclusiviste, petrecând alături de nume mari de la Hollywood. Când a împlinit 50 de ani,

Bezos i-a organizat iubitei sale o petrecere spectaculoasă la care au participat, printre alții, Katy Perry, Orlando Bloom și actorul Timothée Chalamet.

Anul trecut, Bezos a cumpărat cea mai scumpă casă din istoria Californiei pentru a locui cu iubita sa. Acesta a dat 165 de milioane de dolari pe o reședință spectaculoasă din Beverly Hills, bătând recordul pentru cea mai scumpă casă din zonă.

PREMIUM EXCLUSIVE Pool, Tennis, Vegetable garden, Amazon founder Jeff Bezos buys 165 million amazing mansion

VEZI SI: Cine este Francois Pinault, soţul actriţei Salma Hayek, şi ce avere are miliardarul

Cine este Lauren Sanchez, femeia care l-a cucerit pe cel mai bogat om din lume

Lauren Sanchez și-a început cariera de reporter și prezentatoare TV la Fox 11. A lucrat la emisiuni ca „Good Day LA”, „Extra” și „So You Think You Can Dance”, pentru că ulterior să activeze că pilot de elicopter și să-și fondeze propria companie de înregistrări aeriene.
B

ezos a angajat firma lui Sanchez pentru filmarea unor clipuri de promovare ale companiei sale de rachete, Blue Origin.
Pe lângă cariera de reporter și prezentator, Sanchez a cochetat și cu actoria și a apărut în filme precum „Fight Club” și „The After After Tomorrow”.

profimedia-0493131303

VEZI SI:Cum arătau miliardarii și miliardarele lumii înainte se îmbogățească. Schimbările venite odată cu banii

Lauren Sanchez și Jeff Bezos, divorțuri cu scandal

La vremea când s-a aflat că Lauren și Jeff sunt împreună, Sanchez era căsătorită cu Patrick Whitesell, co-CEO al WME, o agenție de talente hollywoodiene. Sanchez și Whitesell erau soț și soție din 2005, dar ar fi locuit separat când a fost făcută publică relația pe care ea o avea cu Bezos.


Potrivit tabloidelor, MacKenzie știa de aventură când a izbucnit scandalul. Familia Whitsell ar fi fost apropiată de Bezos, iar cele două cupluri locuiau aproape unul de celălalt, în Seattle.

După finalizarea divorțului care a transformat-o pe MacKenzie într-una din cele mai bogate femei ale lumii, Sanchez și Whitesell au depus și ei actele de separare. Procesul s-ar fi terminat în octombrie.

Prima apariție publică a lui Jeff Bezos cu Lauren Sanchez a fost la Wimbledon, la scurt timp după ce divorțul miliardarului a fost finalizat.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri