Jennifer Aniston arată uimitor la vârsta de 52 de ani/ Instagram
Divertisment

Jennifer Aniston arată uimitor la vârsta de 52 de ani/ Instagram

Jennifer Aniston arată uimitor la vârsta de 52 de ani. Actrița s-a afișat învelită într-un prosop și fără pic machiaj

Jennifer Aniston continuă să arate foarte bine cu fiecare an care trece. Actrița în vârstă de 52 de ani nu prezintă niciun semn de îmbătrânire și își uimește fanii cu fiecare apariție. Recent, aceasta a postat mai multe imagine pe contul său de Instagram în care apare doar într-un prosop și fără pic de machiaj. 

Actrița din „Friends” s-a afișat în fața celor 39,3 milioane de urmăritori ai săi într-un prosop alb, în timp ce se afla în baia de acasă. Jennifer și-a lăsat părul blond pe spate și nu a purtat pic de machiaj, în timp ce vorbea cu fanii ei despre nominalizarea premiile SAG. 

Citește și: Jennifer Aniston se menține în formă maximă la 52 de ani. Imaginile cu mișcările de contorsionistă ale actriței au devenit virale

Jennifer Aniston arată uimitor la vârsta de 52 de ani/ Instagram
Jennifer Aniston arată uimitor la vârsta de 52 de ani/ Instagram

Jennifer Aniston este dedicată când vine vorba de sănătatea și de aspectul ei. Actrița este cunoscută pentru faptul că practică sport regulat, iar cea mai apreciată activitate a ei este yoga. De asemenea, aceasta are grijă și la alimentația sa, consumând doar mâncare sănătoasă. 

Jennifer Aniston se simte ciudat să pozeze sexy

Într-un interviu cu revista InStyle, pe a cărei copertă a apărut în septembrie, Aniston a mărturisit că se simte ciudat mai ales când trebuie să pozeze „sexy” pe covorul roșu, subliniind că Jennifer Lopez reușește să facă acest lucru cel mai bine și este persoana pe care o privește mereu cu încântare:

jennifer aniston
 

„Stilistul tău îți spune: Nu face niciodată asta! Fă întotdeauna asta!. Iar eu îmi zic: Ei bine, mă simt ciudat. Nu știu cum să pozez pe covorul roșu, dar fac tot ce pot.”

Citește și: A descoperit elixirul tinereții?! Jennifer Aniston, fotografiată pe străzile din Los Angeles. Actrița arată la 52 de ani ca la 25 

„Dar J.Lo [Jennifer Lopez]. Vreau să știu cum reușește să arate așa. Este uimitoare. Are acea privire dură, care te țintește, dar este superbă. Parcă privirea ei spune: Nu pot să cred că sunt aici”. „Și nici nu cred că-și dă silința pentru asta. Așa se trezește. Este incredibilă”, a povestit Aniston.

Jennifer Aniston poartă aceeași mărime la haine ca în tinerețe. Actrița a dezvăluit recent trucurile la care apelează pentru a rămâne în formă. Urmează printre altele o dieta intermitentă. Nu lipsesc nici orele de Pilates.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri