Jennifer Aniston
Divertisment

Jennifer Aniston, Foto: Profimedia

A descoperit elixirul tinereții?! Jennifer Aniston, fotografiată pe străzile din Los Angeles. Actrița arată la 52 de ani ca la 25 

Timpul pare să stea în loc pentru Jennifer Aniston, actrița cunoscută pentru rolul interpretat în ”Friends”. În vârstă de 52 de ani, aceasta se mândrește cu un trup perfect sculptat, precum al unei tinere de 25 de ani.

Jennifer Aniston, în vârstă de 52 de ani, a fost surprinsă pe străzile din Los Angeles, Statele Unite ale Americii, iar actrița a întors privirile celor din jur.

Jennifer Aniston, fotografiată pe străzile din Los Angeles.

Citește și: Jennifer Aniston dezvăluie numele artistei pe care o admiră cel mai mult pe covorul roșu: Este uimitoare, superbă

Îmbrăcată într-o pereche de jeanși evazați, pe care i-a asortat cu un pulover negru, simplu, dar și cu o jachetă kaki, pe care o ține în mână și cu o geantă supradimensionată, semnată Gucci, al cărui preț se ridică la peste 2.000 de dolari, Jennifer Aniston a întors privirile celor din jur. Actrița se mândrește cu un trup perfect, precum al unei tinere de 25 de ani, singurul lucru care îi trădează vârsta fiind doar ochelarii pe care-i poartă.

Jennifer Aniston, fotografiată pe străzile din Los Angeles.

Jennifer Aniston se simte ciudat să pozeze sexy

Într-un interviu cu revista InStyle, pe a cărei copertă apare în septembrie, Aniston a mărturisit că se simte ciudat mai ales când trebuie să pozeze „sexy” pe covorul roșu, subliniind că Jennifer Lopez reușește să facă acest lucru cel mai bine și este persoana pe care o privește  mereu cu încântare:

„Stilistul tău îți spune: Nu face niciodată asta! Fă întotdeauna asta!. Iar eu îmi zic: Ei bine, mă simt ciudat. Nu știu cum să pozez pe covorul roșu, dar fac tot ce pot.”

Citește și: Poartă aceeași mărime la haine ca în tinerețe. Jennifer Aniston dezvăluie trucurile la care apelează pentru a rămâne în formă

„Dar J.Lo [Jennifer Lopez]. Vreau să știu cum reușește să arate așa. Este uimitoare. Are acea privire dură, care te țintește, dar este superbă. Parcă privirea ei spune: Nu pot să cred că sunt aici”. „Și nici nu cred că-și dă silința pentru asta. Așa se trezește. Este incredibilă”, a povestit Aniston, în vârstă de 52 de ani.

Jennifer Aniston poartă aceeași mărime la haine ca în tinerețe. Actrița a dezvăluit recent trucurile la care apelează pentru a rămâne în formă. Urmează printre altele o dieta intermitentă și participă la lecții de Pilates.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri