"Life Of Crime" Premiere - Arrivals - 2013 Toronto International Film Festival
Divertisment

Jennifer Aniston. Getty Images

Jennifer Aniston se menține în formă maximă la 52 de ani. Imaginile cu mișcările de contorsionistă ale actriței au devenit virale

În ajunul Anului Nou, Jennifer Aniston a împărtășit un colaj cu momente speciale din anul 2021, cu cei peste 39 de milioane de urmăritori de pe Instagram. Un anume clip video a atras însă atenția tuturor. Actrița în vârstă de 52 de ani  a arătat încă o dată cât de bine se menține în formă.

Vedeta din „Friends” este dedicată când vine vorba de sănătatea și de aspectul ei. Tocmai de aceea, una dintre activitățile ei preferate este yoga, pe care o practică și acasă. Nu este prima dată când le arată fanilor săi ce mișcări știe să facă, însă în clipul postat de curând pe rețelele de socializare aceasta este surprinsă cum își ridică piciorul deasupra capului, purtând un tricou negru elegant, colanți transparenti și o pereche de tocuri.

Jennifer Aniston se menține în formă la 52 de ani/ Instagram
Jennifer Aniston se menține în formă la 52 de ani/ Instagram

Citește și: VIDEO Jennifer Aniston, super flexibilă la 52 de ani. Actrița și-a uimit fanii cu mișcările de yoga, îmbrăcată în colanți

„Mici momente importante din 2021. La mulți ani tuturor. Amin...la următorul”, a scris Jennifer Aniston la descrierea videoclipului postat pe contul de Instagram. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Jennifer Aniston se simte ciudat să pozeze sexy

Într-un interviu cu revista InStyle, pe a cărei copertă a apărut în septembrie, Aniston a mărturisit că se simte ciudat mai ales când trebuie să pozeze „sexy” pe covorul roșu, subliniind că Jennifer Lopez reușește să facă acest lucru cel mai bine și este persoana pe care o privește mereu cu încântare:

jennifer aniston

„Stilistul tău îți spune: Nu face niciodată asta! Fă întotdeauna asta!. Iar eu îmi zic: Ei bine, mă simt ciudat. Nu știu cum să pozez pe covorul roșu, dar fac tot ce pot.”

Citește și: A descoperit elixirul tinereții?! Jennifer Aniston, fotografiată pe străzile din Los Angeles. Actrița arată la 52 de ani ca la 25 

„Dar J.Lo [Jennifer Lopez]. Vreau să știu cum reușește să arate așa. Este uimitoare. Are acea privire dură, care te țintește, dar este superbă. Parcă privirea ei spune: Nu pot să cred că sunt aici”. „Și nici nu cred că-și dă silința pentru asta. Așa se trezește. Este incredibilă”, a povestit Aniston.

Jennifer Aniston poartă aceeași mărime la haine ca în tinerețe. Actrița a dezvăluit recent trucurile la care apelează pentru a rămâne în formă. Urmează printre altele o dieta intermitentă. Nu lipsesc nici orele de Pilates.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri