Jennifer Garner
Divertisment

Jennifer Garner / Foto: Profimedia

Jennifer Garner, despre motivul pentru care nu a mai participat la Met Gala din 2007: „Mi s-a părut un pic înfricoșător!”

Jennifer Garner, actrița în vârstă de 51 de ani, a vorbit despre motivul pentru care nu a mai participat la Met Gala încă din 2007.

Chiar dacă evenimentul grandios reunește vedete de la Hollywood în fiecare an, Jennifer Garner a ales să nu mai participe de 15 ani, de când a fost prezentă alături de designerul Valentino Garavani.

Mi s-a părut un mic înfricoșător, așa că nu am mai participat”, a spus actrița într-un videoclip filmat pentru Vogue, în cadrul căruia și-a dezvăluit rutina de îngrijire a feței.

Citește și: Jennifer Garner, spectaculoasă într-o rochie verde, în seara de Crăciun. Fosta soție a lui Ben Affleck arată perfect 

Ce își amintește cu bucurie de la acel eveniment este, însă, rochia „magică” semnată Valentino, pe care a purtat-o. Cu umerii goi și cu o trenă impresionantă, creația inedită i-a venit ca turnată pe corp.

Jennifer Garner, la Met Gala în 2007

Rochia a fost, cu adevărat, uimitoare, specială”, și-a amintit Garner, care a mărturisit că a mai purtat acea piesă vestimentară la un alt eveniment din 2018.

Citește și: Jennifer Garner, despre renumele de „fata cuminte și drăguță” a Hollywoodului: “Pot fi și taciturnă”

"Nu vei aprecia niciodată să mergi singură la toaletă până nu vei fi îmbrăcată într-o rochie - Met Gala 2007", a scris ea în dreptul unei postări pe Instagram.

Demi Lovato, Billie Eilish, Ben Platt, Tina Fey și Lourdes, fiica artistei Madonna, se numără printre persoanele care au criticat acest eveniment.

„Pur și simplu ești blocat într-o cameră cu acele celebrități cu care se presupune că trebuie să porți o conversație, dar nici măcar nu le cunoști”, spunea Lourdes Leon, care a participat pentru prima dată la Met Gala în 2021, într-un interviu.

Ce spunea Jennifer Garner despre renumele de „fată cuminte”

Jennifer Garner a devenit rapid una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe din lume, mai ales datorită rolurilor de la începutul anilor 2000, precum cele din Daredevil, 13 Going on 30, Elektra. Și-a căpătat lejer renumele de „fata cuminte” sau „fata drăguță a Hollywoodului”. 

Acum, într-un interviu pentru Town & Country, actrița în vârstă de 50 de ani a vorbit despre acest statut, mărturisind că în general „nu are niciun motiv să nu fie o persoană drăguță”.

Citește și: Jennifer Garner trăiește o poveste de dragoste în secret. Actrița s-a întors la un fost iubit acum câteva luni

„Dar nu sunt întotdeauna doar drăguță. Pot fi, de asemenea, îndrăzneață, acidă și pot fi taciturnă sau pot fi cu adevărat serioasă când vreau să se facă ceva”, a explicat fosta soție a lui Ben Affleck, care acum se află într-o relație cu John Miller.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Nu este vorba despre faptul că mă simt subestimată, pentru nu mi-e frică să mă ridic și să-mi spun punctul de vedere. Iar când se întâmplă asta, nu vreau să fii șocat că sunt o persoană reală.”

Jennifer a vorbit și despre petrecerea specială de la 50 de ani, când a organizat un eveniment neașteptat. „Practic, am avut o nuntă pentru mine. Am fost atât de șocată că am făcut asta”, a spus ea.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?