Jennifer Garner si copiii
Divertisment

Jennifer Garner, Seraphina Affleck, Violet Affleck, Samuel Affleck, 2020 / Foto: Profimedia

Jennifer Garner și fiica ei adolescentă, moment special între fete. Unde au fost surprinse de paparazzi în mijlocul zilei

Jennifer Garner se ocupă îndeaproape de cei trei copii pe care îi are cu Ben Affleck. Aceasta își face timp pentru pasiunile fiecăruia dintre ei, ba chiar și pentru momente de răsfăț.

După ce acum câteva săptămâni, familia s-a reunit pentru festivitatea de absolvire a Seraphinei, fiica de 12 ani a lui Jennifer și a lui Ben, de data aceasta a fost rândul celorlalți doi copii să primească atenția nemijlocită a mamei lor.

Citește și: Se iubește cu J.Lo, dar nu uită de copiii lui. Ben Affleck și fosta soție, Jennifer Garner, împreună la absolvirea fiicei lor

Jennifer Garner si violet, fiica ei

Actrița de 49 de ani și-a început o zi obișnuită de marți ducându-l pe mezinul familiei, Samuel, la cursurile de întot, pentru ca mai apoi să petreacă alături de fiica ei cea mare, Violet, câteva ore ca între fete.

Fotoreporterii au fost vigilenți și le-au pozat pe cele două la un salon de înfrumusețare, unde au mers să-și facă unghiile. Pe parcursul răsfățului, acestea nu și-au dat jos măștile de protecție, dar asta nu le-a împiedicat să vorbească și să se apropie și mai tare.

Citește și: Ben Affleck face noi declaratii emotionante despre Jennifer Garner: “Sunt norocos ca ea e mama copiilor mei”

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri