cum sa iti faci manichiura french acasa
Frumusete

Cum să îți faci o manichiură french acasă, exact ca la salon. Trucul pentru unghii reuşite

Un expert în frumusețe a dezvăluit cum îți poți face o manichiură french acasă, exact ca la salon, fără prea multe bătăi de cap.

Chloe Morrelo, o tânără din Australia care postează video-uri de frumusețe pe Youtube, a dezvăluit trucul care te va ajuta îți faci o manichiură profesională, acasă.

Pentru a-ți face singură unghiile ai nevoie de un lac transparent, o ojă cu o nuanță la alegere pentru vârful unghiei, acetonă, o pensulă pentru buze și sclipici. Odată ce ai strâns toate materialele necesare, trebuie urmezi pașii următori pentru a obţine manichiura french:

1. Aplicați un strat de lac transparent pe fiecare unghie și așteptați se usuce.

2. Aplicați puțină ojă colorată într-o linie dreaptă pe vârful degetelui arătător și apoi băgați vârful unghiei de la mâna opusă, pentru a obține acea linie specifică manichiurii franțuzești.

Citeşte şi: Tendințele în materie de coafuri, machiaj și manichiură în anul 2021

3. Repetați procesul pentru fiecare unghie, așteptați se usuce liniile create, apoi aplicați un strat de lac transparent.

4. Dacă doriți adaugați sclipici, aplicați puțin lac transparent pe jumătate de unghie și adăugaţi sclipiciul sau foițele aurii pentru unghii.

5. Sigilați manichiura cu un strat final de lac transparent pentru ca oja dureze mai mult.

6. Puteți șterge orice greșeală cu o pensulă de buze îmbibată în acetonă.

Citeşte şi: Ce se poartă în primăvara 2021 în materie de accesorii: ce genti și încălțări sunt în trend

Dacă încă aveți dubii, puteți urmări tutorialul video de mai jos.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

 

Etichete: manichiura , unghii

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri