ben affleck si jennifer garner
Divertisment

Ben Affleck și Jennifer Garner s-au despărțit în 2015. / Foto: Profimedia

Se iubește cu J.Lo, dar nu uită de copiii lui. Ben Affleck și fosta soție, Jennifer Garner, împreună la absolvirea fiicei lor

Viața lui Ben Affleck este mai ocupată decât a fost în ultimii ani. După ce a reluat relația cu J.Lo, actorul se împarte între Coasta de Est, acolo unde locuiește iubita lui, și cea de Vest, unde are reședința și unde trăiesc copiii lui. Recent, acesta s-a reunit cu fosta soție, Jennifer Garner, pentru a participa la absolvirea fiicei lor, Seraphina.

Citește și: Jennifer Garner, despre relația dintre Ben Affleck și Jlo. Actriţa are o singură dorință în ceea ce privește noua idilă a fostului soţ

Deși au divorțat în 2015, Ben Affleck și Jennifer Garner au rămas părinți devotați în a-și crește armonios copiii, așa că nu puteau lipsi de la festivitatea de premiere a fiicei lor de 12 ani. Îmbrăcați elegant, el în costum, iar ea, într-o rochie midi, fericiții părinți au privit emoționați ceremonia din Santa Monica, pentru ca mai apoi să iasă la masă cu toții, unde au fost însoțiți și de mama actorului, mândră de nepoata ei.

ben affleck si jennifer garner

Affleck a pășit alături de doi dintre cei trei copii ai lui spre restaurantul din apropierea casei, în timp ce mezinul, Samuel, de 9 ani, l-a ținut de mână. Seraphina, o adolescentă șic și simplă, a îmbrăcat o ținută neagră pe sub roba albastră de absolventă a clasei a șasea.

ben affleck copii

Violet, fiica cea mare a lui Ben și a lui Jennifer Garner, nu a apărut alături de restul familiei. Galant, actorul și-a întâmpinat mama la colțul străzii și a condus-o la masă.

Citește și: Gata cu semnele de întrebare! Jennifer Lopez și Ben Affleck, surprinși îmbrățișați și drăgăstoși pe stradă

ben affleck si mama lui

Ben Affleck și Jennifer Garner s-au despărțit în 2015 și au divorțat în 2018

Ben Affleck și Jennifer Garner s-au cunoscut în anul 2000, au început o relație în 2004, iar un an mai târziu s-au căsătorit. La scurt timp după ce au sărbătorit 10 ani de mariaj, cei doi actori au anunțat despărțirea. Divorțul s-a finalizat în 2018.

Jennifer Garner, în vârstă de 49 de ani, și Ben Affleck au împreună trei copii: Violet Affleck (15 ani), Samuel Garner Affleck (9 ani) , Seraphina Rose Elizabeth Affleck (12 ani). Încă de la despărțirea lor, cei doi s-au implicat în mod egal în creșterea lor, fiind adesea văzuți împreună la evenimentele ce i-au implicat pe cei trei copii.

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri