Jennifer Lopez
Divertisment

Jennifer Lopez / Profimedia Images

Jennifer Lopez, adevărul despre intervențiile estetice. Ce i-a răspuns unui fan care i-a reproșat că a exagerat de Botox

Jennifer Lopez este recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai spectaculoase. Chiar dacă are 53 de ani, diva latino își păstrează aspectul tânăr al chipului și, în plus, nu ratează ocazia de a purta ținute nonconformiste. Deși mulți o apreciază pentru felul în care se menține în formă, au existat și voci care au criticat-o, susținând că a abuzat de Botox.

În vârstă de 53 de ani, Jennifer Lopez nu a rămas indiferentă în fața unor astfel de comentarii. Mai exact, în cadrul emisiunii ”El gordo y la flaca”, moderatorii au vorbit despre un moment în care lui Jennifer Lopez i-a fost reproșat faptul că a abuzat de intervențiile estetice.

Citește și: Cum arată Jennifer Lopez într-o zi normală. Vedeta a fost surprinsă într-o pereche de colanți mulați, după ora de dans

”Un urmăritor a îndrăznit să-i spună că a exagerat cu injecțiile cu Botox, iar diva din Bronx a reacționat imediat, spunându-i că a explicat de milioane de ori că nu și-a făcut nimic la față, nu a apelat nici la injecții și nici la operații estetice, dar și că ar trebui să nu mai răspândească astfel de mesaje de ură”,a spus unul dintre prezentatori.

Jennifer Lopez a subliniat, însă, că reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat grație alimentației echilibrate pe care o are, ce se bazează pe alimente bogate în proteine de bună calitate, dar și pe alimente proaspete.

jennifer lopez
Jennifer Lopez, impecabilă la premiile Grammy 2023 / Foto: Profimedia

Totodată, potrivit Marca.com, artista coonsumă doar 1.400 de calorii pe zi, iar dimineața, când se trezește, bea întotdeauna un shake de ciocolată cu lapte de quinoa și apă. De asemenea, ea este recunoscută pentru pasiunea pentru sport, dar și pentru dans, ceea ce o ajută să-și păstreze silueta impecabilă. 

Citește și: Adevărul despre momentul tensionat dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Ce a auzit o femeie care a stat lângă actor

Jennifer Lopez a vorbit despre momentul în care s-a îndrăgostit de Ben Affleck

În timpul unui interviu realizat cu ocazia aniversării a 20 de ani de la albumul ei de referință, „This Is Me”, JLo a fost sinceră și a vorbit despre relația sa cu actorul Ben Affleck, în vârstă de 50 de ani. Vedeta a vorbit despre „sufletul ei pereche” și despre cum a decurs reaprinderea iubirii lor, la 18 ani de la despărțirea dureroasă. 

Jennifer Lopez și Ben Affleck au format pentru prima dată un cuplu la începutul anilor 2000, timp în care s-au logodit, iar în anul 2003 au anunțat că și-au anulat nunta, motivul fiind atenția excesivă a presei. Cuplul cunoscut ca „Bennifer” și-a reluat povestea de iubire anul trecut și s-au căsătorit în august 2022. Jennifer a povestit că cei doi s-au cunoscut pentru prima dată în timp ce filmau pentru comedia romantică „Gigli”, din 2001. Actrița a mărturisit că nu a fost o dragoste la prima vedere, ci o apropiere treptată care s-a dezvoltat în timp. Mai mult, temelia relației lor s-a format în 2002, atunci când au filmat pentru „Jersey Girl”. 

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, nuntă spectaculoasă. S-au căsătorit și în fața celor dragi. Primele imagini cu JLo în rochia de mireasă

„Pe măsură ce am lucrat împreună, am devenit atât de buni prieteni, încât ne-am dat seama că suntem nebuni unul după celălalt. M-am trezit că mă gândeam la el după ce am terminat de filmat. Am știut atunci că el este persoana cu care vreau să fiu. Asta s-a întâmplat pe o perioadă de câteva luni. Nu a fost un lucru instantaneu pentru că nu aveam voie să facem asta. Apropierea a crescut în timp”, a povestit Jennifer Lopez. 

Cu toate acestea, actrița a continuat să dea vina pe atenția presei pentru despărțirea lor, spunând că nevoia oamenilor de a-i urmări „i-a distrus” pe plan personal, în timp ce le-a alimentat viața profesională. 

„A fost un lucru nou și ne-a distrus. O parte din ceea ce ne-a distrus a fost energia exterioară care venea spre noi. Ne-am iubit și a fost greu. S-a simțit uneori nedrept. Despărțirea de atunci ne-a motivat pe amândoi să devenim mai buni și să facem lucrurile pe care am ajuns să le facem. Fiecare a evoluat, dar nu împreună. A trebuit să o facem separat.”, a adăugat vedeta. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri