Jennifer Lopez/ Profimedia
Divertisment

Jennifer Lopez/ Profimedia

Cum arată Jennifer Lopez într-o zi normală. Vedeta a fost surprinsă într-o pereche de colanți mulați, după ora de dans

Jennifer Lopez continuă să se mențină în formă și la vârsta de 53 de ani. Actrița și cântăreața internațională este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, având o siluetă de invidiat. 

Cu toate acestea, artista nominalizată la Grammy face eforturi mari a pentru a-și păstra formele care au consacrat-o. Recent, soția lui Ben Affleck a fost surprinsă de paparazzi în timp ce părăsea un studio de dans din Los Angeles. Imaginile au arătat cum se îmbracă vedeta într-o zi normală din viața ei, fiind văzută într-o pereche de colanți mulați și un pulover lejer. 

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au găsit casa visurilor. Cât sunt dispuși să plătească pentru vila cu 9 dormitoare și 13 băi

Jennifer și-a completat look-ul cu o pereche de ghete maro și o geantă asortată și chiar dacă părăsea o sala de sport, vedeta nu a renunțat la accesorii, având o pereche de cercei aurii și ochelari de soare cu rame de metal. 

Jennifer Lopez/ Profimedia
Jennifer Lopez/ Profimedia

Apariția lui Jennifer Lopez vine la doar o săptămână de când a dezvăluit că și-a făcut tatuaje de cuplu împreună cu soțul ei, Ben Affleck. După apariția controversată a celor doi la premiile Grammy, în urma căreia răutăcioșii au spus că Ben Affleck este sub papucul artistei, care îi dictează inclusiv când să zâmbească, JLo și-a dorit să îndrepte imaginea și le-a arătat fanilor că iubirea dintre ei este sinceră și profundă, postând imagini cu tatuajele de cuplu făcute împreună.

Artista în vârstă de 53 de ani a postat imaginea cu tatuajul care arată semnul infinitului și a scris: „Angajament la infinit. O zi a îndrăgostiților fericită, dragostea mea.”. Pe o parte a infinitului este scris ”Jennifer”, iar în capătul celălalt, ”Ben”. Affleck și-a făcut unul similar, în care a notat doar inițialele: J și B.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Adevărul despre momentul tensionat dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Ce a auzit o femeie care a stat lângă actor

Jennifer Lopez nu s-a oprit aici, ci a publicat o serie de imagini cu ei doi îndrăgostiți. Inclusiv una cu ei doi pe iaht, în timp ce actorul o prinde de partea dorsală, exact ca în clipul ”Jenny from the block”. Fanii spun că e o avanpremieră a următoarei sale piese.

Etichete: tinuta , sport , jennifer lopez

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri