Jennifer Lopez și mama ei, Guadalupe
Divertisment

Jennifer Lopez și mama ei, Guadalupe / Getty Images

Jennifer Lopez, adevărul despre relația complicată pe care a avut-o cu mama ei: ”Obișnuia să mă bată când eram copil!”

Jennifer Lopez, artista în vârstă de 52 de ani, a rupt tăcerea despre relația complicată pe care a avut-o cu mama ei, Guadalupe Rodriguez, cunoscută sub numele Lupe. În cadrul documentarului despre viața ei, ce a fost lansat de curând, artista a mărturisit că a fost bătută în copilărie.

În cadrul documentarului, superstarul în vârstă de 52 de ani a vorbit despre relația complicată pe care a avut-o cu mama ei, subliniind, însă, că aceasta a ajutat-o să devină puternică.

”A făcut ce a trebuit ca să o ajute să supraviețuiască în această lume, însă a făcut-o și aspră.”, a povestit artista, potrivit New York Post. 

Lupe, mama celebrei cântărețe în vârstă de 76 de ani, apare și ea în documentar, alături de celelalte două fiice ale ei, Leslie și Linda. Femeia, care a emigrat din Puerto Rico și și-a crescut fiicele alături de soțul ei, David, în Brox, de care a divorțat când fetele au crescut, a mărturisit că nu i-a fost deloc ușor.

Citește și: Jennifer Lopez, dovada vie că vârsta poate deveni un detaliu neînsemnat. Artista, spectaculoasă într-o rochie simplă, cu spatele gol

”Am avut așteptări mari de la ele. Nu am fost critică pur și simplu. Am vrut doar să le arăt că pot face mai mult, mai bine.”, a spus ea, continuând: ”Cu Jennifer am avut cel mai mult de muncă, ca să fiu sinceră.”, a spus ea.

Jennifer Lopez a plecat la 18 ani de acasă, după ce mama ei i-a reproșat că trebuie să se ocupe de școală ca să stea sub acoperișul ei.

”Mama a fost ceva de genul <<Dacă vrei să stai în continuare în această casă, atunci trebuie să te ocupi de școală.>> Într-o seară am avut o ceartă și am plecat.”, și-a amintit celebra cântăreață, recunoscând că dansul îi ocupa o mare parte din timp și nu mai era preocupată de școală.

De asemenea, Rodriguez a subliniat că și-a dorit ca cele trei fiice ale ei să aibă o educație, ca să nu depindă de un bărbat.

Citește și: Jennifer Lopez, dezvăluiri despre cel mai greu moment din viața ei: ”Am fost atât de îngrozită că am crezut că-mi pierd mințile!”

”Am fost departe de a fi mama perfectă. Singurul lucru pe care pot să-l spun e că tot ce am făcut am făcut pentru binele lor.”, a mai explicat mama artistei.

Jennifer Lopez a vorbit despre cel mai greu moment din viața ei

În cadrul unui text publicat în newsletterul actriței, On the JLo, aceasta a vorbit despre cum un atac de panică a făcut-o să realizeze cât de important e să aibă un program de somn bine stabilit și, de asemenea, să încerce să aibă un echilibry între muncă și viața personală.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck au semnat un contract prenupțial. Cum s-a asigurat actrița că va păstra aprinsă flacăra iubirii

Nu cunoaștem valoarea somnului.”, a scris ea, continuând: ”Apreciem munca din greu și admit, nimeni nu a fost prins în acea cursă de șoareci mai mult decât mine. Am realizat că somnul este pentru mine cel mai subestimat secret de frumusețe.”, a mai povestit actrița.

”A existat un moment în viața mea când obișnuiam să dorm 3-5 ore pe noapte. Eram toată ziua în studio, iar noaptea filmam. Și weekendurile le aveam ocupate. Aveam 20 și ceva de ani și credeam că sunt invincibilă.”, a mai mărturisit actrița.

Ulterior, însă, ea a trecut printr-un moment dificil, în timpul căruia i-a fost imposibil să se miște.

”Am fost pur și simplu înghețată. Făcusem din munca mea o prioritate și uitasem de nevoile mele. M-am trezit paralizată fizic, nu puteam vedea clar. Iar apoi simptomele fizice pe care le aveam au început să mă sperie, iar frica s-a agravat.”, a mai explicat ea.

Citește și: Jennifer Lopez, nemachiată, fară filtre și editări. Cum a fost surprinsă artista după o vizită făcută lui Ben Affleck

De asemenea, actrița în vârstă de 52 de ani știe ce este acum un atac de panică cauzat de extenuare, însă atunci nu avea cuvinte pentru a descrie ce înseamnă.

”Agentul meu de pază m-a luat și m-a dus la doctor. La momentul acela, abia puteam vorbi, eram atât de îngrozită încât credeam că îmi pierd mințile. L-am întrebat pe doctor dacă sunt nebună. Mi-a spus <<Nu, nu ești nebună, ai nevoie doar de somn, de 7-9 ore de somn per noapte, fără cofeină și ia-ți o pauză.>> Atunci am realizat cât de important e să nu-ți ignori corpul și mintea pentru a-ți păstra sănătatea.”, a mai explicat actrița.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri