colaj jlo2
Divertisment

Jennifer Lopez, apariție răvăşitoare pe platourile de filmare ale noului ei film. Vedeta a îmbrăcat rochia de mireasă

Jennifer Lopez se află în Republica Dominicană, unde filmează pentru cea mai nouă producție a sa, comedia romantică "Shotgun Wedding".

Departe de drama iscată de zvonurile despărțiții sale de fostul jucător de baseball, Alex Rodriguez, vedeta se concentrează din ce în ce mai mult pe viața sa profesională. Cu toate acestea, Jlo continuă activ pe rețelele sociale, unde a publicat câteva imagini din timpul filmărilor, spre bucuria fanilor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citeşte şi: Regina Letizia, un exemplu de stil și eleganță: ea e dovada că poți combina cu succes moda de lux cu fast fashion-ul

În fotografiile cu pricina, Jennifer Lopez apare îmbrăcată într-o rochie lungă, din tul, ce pare a fi chiar de mireasă și se află pe o plajă alături de câțiva dintre membrii echipei de filmări. Ceea ce atrage atenția, însă, sunt petele de murdărie de pe chipul și rochia vedetei, ce anunță un film plin de peripeții.

jlo

La vederea imaginilor, fanii cântăreței au complimentat-o pentru apariția răvăşitoare și felul în care arată veșnic tânără, dar au ținut morțiș o întrebe și cum se simte în mijlocul dramei ce implică viitorul logodnei sale.

Filmul "Shotgun Wedding" urmărește nunta extravagantă a unui cuplu, care este amenințată de apariția unor criminali înarmați.

Citeşte şi: Ivanka Trump, surprinsă în costum de baie în Miami. Cum arată femeia de afaceri în timpul liber

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri