Jennifer Lopez
Divertisment

Jennifer Lopez / Foto: Profimedia

Jennifer Lopez, de mână cu Emme, copilul pe care l-a prezentat anul trecut cu pronume de gen neutru. Relaxare de weekend la un târg

Jennifer Lopez are o relație foarte bună cu gemenii ei, Max și Emme. Chiar dacă s-a căsătorit acum un an, diva de 54 de ani nu uită de îndatoririle de mamă. 

Emme nu se ferește să o țină de mână pe mama ei nici la 15 ani, așa cum ar face unii adolescenți dornici să scape de "umbra" părinților. Așa au fost pozate cele două la un târg din Los Angeles, în weekend.

Citește și: Jennifer Lopez, lacrimi de bucurie: gemenii ei au devenit adolescenți. Cum arată azi Max și Emme și ce cadouri speciale au primit

Jennifer Lopez si Emme
Jennifer Lopez și fiica ei Emme, pe care acum un an a prezentat-o cu pronume de gen neutru. / Foto: Profimedia

Îmbrăcate casual-sport, J.Lo în colanți mulați o bluză largă, lăsată pe un umăr, iar Emme, în pantaloni largi până la genunchi, un tricou gri și șapcă întoarsă pe cap, au petrecut câteva momente doar ele două. Au făcut câteva cumpărături, însă tot timpul cu paparazzi pe urmele lor. Fratele geamăn al lui Emme, Maximilian, nu a fost alături de sora și de mama lui.

Copiii lui Lopez se înțeleg foarte bine cu cei ai tatălui lor vitreg, Ben Affleck. Actorul are trei copii cu fosta lui soție, Jennifer Garner.

J.Lo a prezentat-o pe Emme cu pronume de gen neutru

Anul trecut, Jennifer Lopez a cântat în duet cu Emme, pe scenă, și, pentru prima dată, și-a prezentat copilul folosind pronumele de gen neutru „they” (ei/lor). „Persoana mea preferată pentru un duet muzical”, a strigat artista pe scena de la Dodgers Stadium. Non-binaritatea reprezintă un termen umbrelă pentru identitățile de gen care nu sunt exclusiv masculine sau feminine. Aceasta constă în existența unui spectru de identități de gen, care nu sunt exclusiv masculine sau feminine, ci mai degrabă cad în afara acestei binarități.

Câștigătoarea premiului Grammy a spus pe scenă: „Ultima dată când am cântat împreună a fost pe un stadion mare ca acesta și le-am zis lor (Emme) să cânte cu mine tot timpul, dar ei (Emme) nu au vrut. Deci aceasta este o ocazie foarte specială", a glumit ea.„M-a costat ceva să cânte cu mine. Dar merită fiecare bănuț pentru că Emme este persoana mea preferată să cânt în duet”, a transmis actrița din „Marry Me” înainte de a-i striga numele lui Emme pe scenă.

„Aplauze pentru copilul meu”, a încheiat Lopez la finalul cântării.

JLo are doi copii cu fostul ei soț, Marc Anthony, gemenii Emme și Max. Totodată, JLo și Emme au mai cântat împreună la Superbowl Halftime Show în 2020.

Citește și: Jennifer Lopez, cu toate bijuteriile din dotare, la sala de sport. A furat privirile cu echipamentul super mulat pe care l-a purtat

 

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri