jennifer lopez
Divertisment

Jennifer Lopez / Foto: Profimedia

Jennifer Lopez, divă și în pantaloni de trening. Și-a lăsat pătrățelele de pe abdomen la vedere grație unei bluze imposibil de scurte

Recunoscută pentru silueta de invidiat și formele voluptoase, Jennifer Lopez demonstrează că este o adevărată apariție nu numai în rochii scurte și mulate sau în body-uri cu transparențe, ci și într-o banală pereche de pantaloni de trening.

Citește șiJennifer Lopez, dovada vie că vârsta poate deveni un detaliu neînsemnat. Artista, spectaculoasă într-o rochie simplă, cu spatele gol

J.Lo este pozată zilnic de paparazzi indiferent că este în Los Angeles, New York sau în orice alt colț al lumii. Zilele trecute, aceasta a fost surprinsă în timp ce ieșea dintr-o mașină luxoasă și se îndrepta spre o sală de dans, unde avea repetiții. Pentru a se simți cât mai comod cu putință, aceasta și-a strâns părul într-un coc dezordonat în vârful capului și a îmbrăcat o pereche de pantaloni de trening și o bluză imposibil de scurtă, care i-a lăsat la vedere bustiera albă și care abia i-a acoperit decolteul.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez a purtat o bluză de trening foarte scurtă. / Foto: Profimedia

Încălțată cu pantofi sport, diva de 52 de ani a scos din anonimat ținuta cu geanta de aproape 4000 de dolari, cu cerceii rotunzi care i-au devenit un fel de marcă înregistrată și cu ochelari cu rame albe. În plus, toate privirile au fost furate de abdomenul perfect plat, pe care se văd pătrățelele pentru care muncește din greu la sala de sport.

Citește și: Jennifer Lopez, dezvăluiri despre cel mai greu moment din viața ei: ”Am fost atât de îngrozită că am crezut că-mi pierd mințile!”

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri