People's Choice Awards 2017 - Red Carpet
Divertisment

Photo by Christopher Polk/Getty Images

Jennifer Lopez, imagini de aproape 800.000 de aprecieri, alături de sora ei. Cât de frumoasă este Lynda la 50 de ani

Jennifer Lopez a surprins pe toată lumea atunci când s-a împăcat cu Ben Affleck, actorul cu care a fost logodită în urmă cu 14 ani, iar acum aceasta a făcut publice imagini inedite în care apare alături de sora ei, Lynda.

Despre relația lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck s-a vorbit mult în ultima perioadă, însă aceasta face sacrificii pentru a fi alături de actorul în vârstă de 48 de ani. În plus, ea își împarte timpul și între persoanele dragi și copiii ei, așa că la sfârșitul acestei săptămâni, ea și-a sărbătorit sora, pe Lynda Lopez, care a împlinit 50 de ani.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Jennifer Lopez, nemachiată, fară filtre și editări. Cum a fost surprinsă artista după o vizită făcută lui Ben Affleck

Jennifer Lopez a făcut publice mai multe imagini în care apare alături de sora ei mai mică, în cadrul căreia se poate vedea că aceasta a moștenit genele bune, arătând senzațional la 50 de ani, la fel ca și actrița.

”Sora mea cea mică. Te iubesc. Ești și ai fost cea mai bună prietenă, partenera mea de nădejde, cea care m-a sărbătorit în vremurile bune și m-a încurajat în cele grele.”, a scris actrița în dreptul imaginilor care i-au adus aproape 800.000 de aprecieri.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck plănuiesc deja un viitor împreună. Ce a declarat o sursă apropiată artistei

Mama lui Jennifer Lopez, cea mai mare fană a relației fiicei ei cu Ben Affleck

Conform unor surse citate de cei de la People, Guadalupe, mama lui J.Lo, aprobă relația fiicei ei cu actorul de 48 de ani. Mai mult, femeia a fost văzută în compania lui Ben în Las Vegas, acolo unde acesta regizează un proiect special. "Lupe a fost acolo să filmeze un cameo (scenă în care o celebritate apare în propriul rol - n.r.). În trecut, mama lui Jennifer și Ben erau foarte apropiați. Guadalupe a ținut mult la el. A fost foarte tristă când lucrurile nu au mers între ei, așa că este încântată că sunt din nou împreună. Jennifer este foarte apropiată de mamă și este foarte important pentru ea ca persoana cu care este într-o relație să se înțeleagă cu mama ei. Lui Jennifer îi place ideea că Ben și Guadalupe au petrecut timp împreună. Amândurora le plac jocurile de noroc și s-au distrat pe cinste la hotelul Wynn", a declarat o sursă din apropierea lui J.Lo pentru publicația menționată anterior.

Citește și: Vechea magie nu a dispărut! Jennifer Lopez e încântată de cum merg lucrurile cu Ben Affleck

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri