jennifer lopez dieta alimentara
Divertisment

Jennifer Lopez este foarte atenta cu regimul sau alimentar si face mult sport pentru a se pastra in forma

Jennifer Lopez, irezistibilă în pantaloni din latex la 51 de ani. Artista și-a etalat silueta în toată splendoarea în ultimul pictorial

Vârsta e doar un număr pentru Jennifer Lopez. Celebra actriță și cântăreață are 51 de ani, dar se menține într-o formă fizică perfectă, dovadă fiind ultima imagine făcută publică pe rețelele sociale.

În imaginea făcută publică pe Instagram, Jennifer Lopez apare îmbrăcată într-o pereche de pantaloni din latex, la care a asortat un crop top. De asemenea, întreaga ținută este completată de pantofi stiletto cu animal print, dar și de un machiaj discret.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Fosta iubită a lui Jason Derulo și a lui 50 Cent, cea mai îndrăzneață apariție. Modelul și-a etalat silueta într-o ținută extravagantă

Fotografia inedită i-a adus artistei peste 1,2 milioane de aprecieri, dar și numeroase comentarii: ”Arăți atât de bine”, ”Ești cea mai frumoasă!”, au comentat fanii.

Ce face Jennifer Lopez ca să se mențină în formă

Jennifer Lopez obișnuiește să meargă de trei-patru ori pe săptămână la sala de fitness, unde se antrenează intens. ”Sunt 100% convinsă că exercițiile fizice reprezintă unul dintre motivele pentru care sunt așa de fericită”, spunea americanca într-un interviu.

În privința dietei, totul pleacă de la apă. Jennifer Lopez are un adevărat cult de a se menține hidratată. ”Să bei multă apă, mai ales înaintea unui antrenament, te poate ajuta să împingi mai tare și să ieși mai mult din rutina de exerciții fizice”, a declarat Jennifer Lopez.

Citește și: Meghan Markle și prințul Harry, criticați dur după dezvăluirile făcute: ”Vor avantajele vieții regale, însă nu și responsabilitățile!”

În plus, celebra cântăreață și actrița evită cafeina și alcoolul. Bea doar cafea decofeinizată și are o dietă bogată în nutrienți. ”Totul e organic și foarte bine gândit, cu echilibru de proteine ​​de înaltă calitate și o mulțime de alimente bogate în nutrienți. Totul proaspăt”, explică Tracy Anderson, antrenorul lui J-Lo în Los Angeles.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?