The Duke And Duchess Of Sussex Visit New Zealand - Day 1
Divertisment

Photo by Rosa Woods - Pool/Getty Images

Meghan Markle și prințul Harry, criticați dur după dezvăluirile făcute: ”Vor avantajele vieții regale, însă nu și responsabilitățile!”

Decizia lui Meghan Markle și a prințului Harry de a vorbi despre motivele pentru care au renunțat să mai facă parte din Casa Regală Britanică este considerată greșită de britanici, care au declarat că n-ar fi trebuit ”să-și spele rufele murdare în public”, potrivit unui sondaj realizat de Daily Mail.

Prinţul Harry şi soţia lui au vorbit, în cadrul programului special „The Oprah Winfrey Show”, despre familia regală şi au dezvăluit că s-au simţit izolaţi în interiorul ei, că au rămas fără sprijin financiar şi că nunta lor a avut cu trei zile înainte de ceremonia transmisă în întreaga lume. Au făcut acuzaţii de rasism, iar ea a spus că a avut gânduri sinucigaşe. Toate aceste mărturisiri, însă, nu i-au impresionat deloc pe britanici.

Meghan Markle, adevărul despre relația cu tatăl ei: ”M-a mințit. E greu să trec peste asta!”

Potrivit sondajului făcut de Daily Mail, cei mai mulți dintre britanici tind să-i creadă declarațiile făcute de Meghan Markle și de prințul Harry, însă mulți dintre ei consideră că ”își doresc avantajele vieții regale, însă nu și responsabilitățile”, acesta fiind și motivul pentru care ei s-au mutat în Statele Unite ale Americii.

De asemenea, persoanele cu vârste de peste 45 de ani tind să fie de partea Reginei Elisabeta și a familiei regale.

Totuși, cei mai mulți dintre britanici consideră că aceștia ar trebui să ”îngroape securea războiului și să înceteze aceste atacuri”.

Mai mult de atât, ducele și ducesa de Sussex au fost criticați pentru faptul că au ales să acorde acest interviu chiar în perioada în care ducele de Edinburgh este internat în spital, recuperându-se după o intervenție la inimă.

În același timp, prezentatorul şi producătorul britanic de televiziune Piers Morgan, care a criticat-o de-a lungul timpului pe Markle, a scris pe Twitter că interviul a fost o demonstraţie de actorie.

Citește și: Meghan Markle, mărturisiri tulburătoare: ”Nu mai voiam să fiu în viață!” Ce a spus prințul Harry despre relația cu tatăl lui

„Este prea târziu pentru nominalizările la Oscar? #meghan Acest interviu este o trădare absolut ruşinoasă faţă de regină şi familia regală”, a spus el, adăugând că discuţia a fost „o absurditate josnică”. O zi mai târziu, el și-a dat demisia. 

De ce a acordat Meghan Markle interviul lui Oprah Winfrey

Meghan Markle a declarat că a acordat un interviu amplu realizatoarei americane Oprah Winfrey deoarece acum este liberă să vorbească în numele ei, după ce ea şi prinţul Harry au renunţat la îndatoririle regale.

Citește și: Averea prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle, dezvăluită. Cifra, surprinzătoare pentru mulți

Meghan, în vârstă de 39 de ani, şi nepotul reginei Elisabeta, Harry, în vârstă de 36 de ani, au anunțat în ianuarie anul trecut că vor renunţa la rolurile lor oficiale în cadrul casei regale pentru a-şi construi o nouă viaţă independentă în California, scrie Mediafax.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri