Jennifer Lopez/ Profimedia
Divertisment

Jennifer Lopez/ Profimedia

Jennifer Lopez nu-și arată deloc vârsta. Actrița de 52 de ani și-a surprins fanii cu fotografiile inedite postate pe Instagram

Jennifer Lopez arată mai bine ca niciodată. Actrița în vârstă de 52 de ani le-a demonstrat din nou fanilor săi că Mama Natură a fost foarte darnică cu ea, postând câteva fotografii pe contul său de Instagram în timp ce echipa sa se ocupa de machiajul acesteia. 

Actrița din „Marry me” a purtat o cămașă albă din mătase, foarte elegantă, pe care a asortat-o cu o pereche de pantaloni sclipitori, în timp ce era așezată pe un scaun în fața oglinzii. Jennifer Lopez și-a făcut câteva selfie-uri în timp ce machiajul său era retușat de câtre echipa sa. Aceasta și-a aranjat părul lung în câteva bucle lejere și și-a accesorizat ținuta cu un colier auriu cu pandantiv în formă de inimă și cu un ceas care s-a potrivit perfect cu lănțicul. 

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck au semnat un contract prenupțial. Cum s-a asigurat actrița că va păstra aprinsă flacăra iubirii

„Este luni”, a scris Jennifer Lopez  la descrierea fotografiilor postate pe contul de Instagram, înainte de a pune un emoticon cu o inimă albă și un hashtag „#LetsGetIt”. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Atât machiajul artistei, cât și ținuta acesteia au fost pe placul fanilor săi, care au luat cu asalt secțiunea de comentarii a postării care a strâns peste 835.000 de aprecieri: „Ești o Barbie antreprenoare”/ „Arăți uluitor”/ „Ești idolul meu”/ „Doamne, cât poți fi de frumoasă”. 

Jennifer Lopez  s-a logodit cu Ben Affleck după aproape două decenii de la separare

Jennifer Lopez a anunţat logodna într-un scurt videoclip. În cadrul acestuia, vedeta priveşte cu dragoste, luptându-se cu lacrimile de bucurie, un inel impresionant cu diamante verzi şi spune: „Eşti perfect”. Zvonurile despre logodnă apăruseră deja după ce Lopez a fost văzută la plimbare cu un inel uriaş pe deget.

Citește și: Jennifer Lopez arată de milioane și într-o rochie simplă! Artista a ales o ținută mulată și foarte scurtă, pentru o ieșire la cină

Ben şi Jennifer Lopez s-au întâlnit pentru prima dată în 2002, dar s-au despărţit doi ani mai târziu, după o poveste de dragoste care creat portretul „Bennifer” pentru a-i descrie împreună. Jen a continuat să se întâlnească şi, în cele din urmă, să se căsătorească cu cântăreţul Marc Anthony, cu care a primit gemenii Emme şi Maximilian – acum în vârstă de 14 ani.

Jennifer Lopez şi Marc, în vârstă de 53 de ani, s-au despărţit în 2014 – iar din 2017, JLo a continuat să aibă o poveste de dragoste foarte mediatizată cu Alex Rodriguez, 46 de ani, un simbol al baseballului.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?