Jennifer Lopez și Ben Affleck
Divertisment

Jennifer Lopez și Ben Affleck / Getty Images

Jennifer Lopez, primele declarații despre relația cu Ben Affleck: ”Am primit o a doua șansă, sunt foarte fericită!”

A trecut aproape un an de zile de când Jennifer Lopez s-a întors în brațele lui Ben Affleck, de care se despărțise în urmă cu mai bine de 17 ani. Acum, însă, ea a vorbit pentru prima dată despre povestea de iubire pe care o trăiește, mărturisind că sunt fericiți și, în plus, că este foarte mândră de el.

Jennifer Lopez, în vârstă de 52 de ani, se pregătește de lansarea filmului ”Marry Me”, iar de curând, ân cadrul unui interviu pentru revista People, aceasta a vorbit despre relația cu Ben Affleck: ”Este o poveste de iubire frumoasă, de aceea am primit o a doua șansă.”, a spus actrița.

2018 Billboard Music Awards - Red Carpet

Citește și: Jennifer Lopez, ca o puștoaică la 52 de ani. Artista arată perfect într-un top scurt, ce-i lasă la vedere abdomenul tonifiat

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost împreună la sfârșitul anilor 2004. Ei au fost și logodiți la acel moment, însă ulterior au pus capăt relației și au început să aibă relații cu alte persoane - J.Lo cu Marc Anthony, iar Affleck și Jennifer Garner.

”Mă simt foarte fericită și norocoasă să fiu într-o relație frumoasă, care funcționează. Voi face tot ce pot ca să o păstrez, ca să o projez. Amândoi merităm asta.”, a mai spus actrița.

Citește și: Jennifer Lopez, iubita lui Ben Affleck, spectaculoasă înainte de un antrenament la sală: Vreau să fiu cea mai bună parteneră

Ben Affleck, dezvăluiri despre împăcarea cu Jennifer Lopez: „E o poveste de iubire grozavă, sunt norocos că am primit a doua șansă!”

Anul trecut, Ben Affleck a vorbit despre relația pe care o are acum cu Jennifer Lopez și a dezvăluit că „reîntâlnirea cu aceasta este frumoasă”, potrivit Daily Mail.

„Viața mea de acum nu reflectă doar persoana care îmi doresc să fiu, ci persoana care simt cu adevărat că sunt. Nu sunt perfect, dar mă străduiesc să fiu cât mai bun. Îmi pasă, vreau să fiu onest, autentic și responsabil.”

Jennifer Lopez și Ben Affleck

Totodată, actorul a mărturisit că se simte norocos că a primit a doua șansă, atât în plan personal, cât și în plan profesional.

Citește și:Cum arată cu adevărat Jennifer Lopez! Diva de 52 de ani a renunțat la machiaj de sărbători

„Sunt foarte norocos că am primit o a doua șansă în viață. Sunt recunoscător oamenilor care mi le-au acordat. Viața e dificilă, întotdeauna se întâmplă să greșim, dar sperăm să învățăm din acele erori. Am încercat cu tărie să câștig din aceste șanse. Poate că n-am reușit mereu, însă în cele mai multe cazuri m-au ajutat să mă schimb”, a mărturisit Ben.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri