Jennifer Lopez și Ben Affleck în Amalfi
Divertisment

Jennifer Lopez și Ben Affleck în Amalfi/ Profimedia Images

Jennifer Lopez radiază de fericire de când s-a împăcat cu Ben Affleck. Artista, surprinsă în timp ce dansa pe un iaht (VIDEO)

Jennifer Lopez radiază de fericire de când s-a împăcat cu Ben Affleck, actorul care i-a fost logodnic în perioada 2002-2004, iar acum, după o escapadă romantică în Monaco, Saint Tropez și Capri, artista în vârstă de 52 de ani a oferit un moment spectaculos.

Jennifer Lopez traversează cea mai bună perioadă din viața ei și, pe lângă faptul că pare să fi descoperit elixirul tinereții, ea radiază de fericire la brațul lui Ben Affleck, cu care s-a împăcat imediat după ce s-a despărțit de Alex Rodriguez.

Adevărul despre relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck: ”Lucrurile sunt serioase între ei, sunt foarte îndrăgostiți!”

Astfel, cântăreața a fost surprinsă în timp ce dansa pe iahtul unui prieten. Îmbrăcată într-o rochie albă, lungă, cu spatele gol și fără mâneci, având părul prins într-un coc neglijent, artista a fost filmată în timp ce dansa.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Imaginile au fost făcute publice pe internet de unul dintre prietenii cântăreței: ”Arată sunetul iubirii!”, a scris el în dreptul imaginilor inedite, ce au făcut furori printre fani. 

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt „îndrăgostiți nebunește” și se consideră „norocoși pentru a doua șansă”

La sfârșitul săptămânii trecute, Jennifer Lopez a împlinit 52 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Ben Affleck, care i-a dăruit un colier cu numele lui.

Jennifer Lopez și Ben Affleck se consideră norocoși că au primit a doua șansă

O sursă a declarat pentru revista People că cei doi îndrăgostiți se simt norocoși pentru că au primit o a doua șansă. Autoarea hitului „Cambia El Paso” și starul din „Justice League” (48 de ani) reprezintă unul pentru celălalt partenerul/partenera perfect/ă. „Vor să facă tot ce se poate pentru ca această relație să funcționeze. Sunt îndrăgostiți nebunește”.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Ce s-a întâmplat între ei în cei 18 ani în care au fost despărțiți

În plus, pentru că Ben a trecut prin perioade dificile din cauza dependenței de alcool, mulți cred că Jennifer - care nu bea, este pasionată de sport și mănâncă sănătos - reprezintă o influență bună asupra lui, a mai spus sursa respectivă.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?