Jennifer Lopez
Divertisment

Jennifer Lopez, Foto: Profimedia

Jennifer Lopez, cu abdomenul la vedere pe străzile din Los Angeles. Actrița în vârstă de 52 de ani arată senzațional

Jennifer Lopez este în centrul atenției indiferent de hainele pe care alege să le îmbrace. La doar câteva zile după ce a strălucit la Met Gala 2021, artista în vârstă de 52 de ani a atras toate privirile pe străzile din Los Angeles.

Jennifer Lopez

În imaginile surprinse de paparazzi, artista apare îmbrăcată în pantaloni de trening albi și într-o bluză scurtă, ce-i lasă la vedere abdomenul perfect sculptat.

Jennifer Lopez

Citește și: Cele două produse de machiaj la care Jennifer Lopez nu renunță niciodată: Nu ies din casă fără să le folosesc

De asemenea, artista a ales să-și prindă părul într-o coadă de cal și să încalțe niște adidași colorați, însă n-a renunțat la poșeta elegantă, ce pare ”dintr-un alt film”.

Jennifer Lopez a dezvăluit care sunt produsele de make-up la care nu renunță

Într-un video postat săptămâna aceasta pe contul ei de Instagram, JLo a dezvăluit care este rutina sa de înfrumusețare după o sesiune de antrenamente la sală.

Într-o pereche de colați, cu un top alb, cu abdomenul la vedere, Lopez, care are propriul brand de produse cosmetice, a explicat că nu iese din casă fără să se machieze.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, prima apariție pe covorul roșu. La 17 ani de la ruperea logodnei, cuplul "Bennifer" face furori din nou

Starul din „Hustlers”, mamă a doi copii, a povestit că după ce se antrenează la sală, unde îi place să poarte echipamente frumoase, care să o motiveze, își curăță fața cu un demachiant, pentru a îndepărta impuritățile și uleiurile, apoi își spală fața.

Apoi a continuat: „Nu pot să ies din casă fără lip gloss și rimel.”

Artista din Bronx trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu actorul Ben Affleck. O sursă prezentă luni la Met Gala, unde cei doi au fost invitați, a declarat: „Trăiesc clipa. Se bucură foarte mult unul de celălalt. Sunt ca doi copii îndrăgostiți! Ultimele două săptămâni au fost intense. Formează o echipă grozavă. Pe zi ce trece realizează că viitorul lor este împreună”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri