Jennifer Lopez/ Profimedia
Divertisment

Jennifer Lopez/ Profimedia

Accesoriul fără de care Jennifer Lopez nu iese din casă: „Îmi dă multă încredere în mine”

Jennifer Lopez arată impecabil de fiecare dată când părăsește casa, indiferent dacă poartă haine de designer sau o ținută lejeră, potrivită pentru un antrenament. Anii de experiență în showbiz au făcut-o pe celebra artistă să știe cum să-și pună în evidență atuurile, însă, aceasta mărturisește că există un singur accesoriu care îi oferă încrederea de sine de care are nevoie. 

Într-un interviu oferit recent pentru Harper's Bazaar, soția lui Ben Affleck a vorbit despre cum reușește să aibă încredere în sine, în ciuda faptului că deseori primește comentarii răutăcioase, și mai ales, ce piese vestimentare și accesorii alege pentru ca toate aparițiile sale să fie perfecte. 

JLo, în vârstă de 53 de ani, consideră că ceea ce alege să poarte îi afectează „dispoziția”, astfel că, alege de fiecare dată piese care să o reprezinte și să-i ofere acel bust de încredere. Actrița din „Marry me” a dezvăluit că o pereche de ochelari de soare îi oferă acea doza de încredere pe care, de multe ori, nu o are. 

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Citește și: Cât costă bijuteriile pe care le-a purtat Jennifer Lopez la nunta cu Ben Affleck. Din ținutele sale nu au lipsit perlele și diamantele

„Ochelarii de soare au fost întotdeauna o piesă importantă din garderoba mea. Îmi place cât de ușor îmi schimbă starea de spirit și pur și simplu mă simt mai bine atunci când port o pereche de ochelari. Îmi dau multă încredere în mine, iar încrederea este foarte importantă. Ai un sentiment de putere atunci când accesorizezi o ținută cu o pereche de ochelari grozavi”, a declarat Jennifer Lopez pentru publicația menționată mai sus. 

Atunci când a fost întrebată câte perechi de ochelari de soare are aceasta în garderobă, actrița a mărturisit că de-a lungul anilor a strâns „prea multe perechi” pentru a le putea numără. „Sunt un mare fan al ochelarilor de soare. Am strâns prea multe pereche pentru a le putea numără acum”, a susținut JLo. 

Citește și: Adevărul despre nunta lui Jennifer Lopez și a lui Ben Affleck. De ce s-au căsătorit cei doi în Georgia, chiar la reședința actorului

„Nu pot trăi fără ochelari de soare negri, asta e clar. Se potrivesc perfect cu o pereche de jeanși albaștri, un blazer sau o jachetă, iar dacă mai adaug și o geantă emblematică, care se potrivește cu piese statement, atunci am creat o ținută perfectă pentru o ieșire în oraș”, a mai adăugat actrița și cântăreața în vârstă de 53 de ani. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri