jennifer lo4
Divertisment

Jennifer Lopez, surprinsă de paparazzi într-o ținută spectaculoasă. Nici cei mai fideli fani nu ar fi recunoscut-o

Dacă v-a trecut vreodată prin minte să vă întrebați cum se îmbracă Jennifer Lopez când merge la medic, iată că acum avem răspunsul :) Probabil că mulți dintre noi am alege o ținută casual, lejeră, pentru vizita la medic, însă până la urma J Lo este o adevărată divă și vrea să își păstreze acest statut în orice situație.

Cântăreața a fost surprinsă de paparazzi mergând la o consultație la dermatologul său, într-o ținută spectaculoasă. Jennifer Lopez și-a făcut apariția într-o rochie maxi neagră cu buline albe, o pălărie chic și o geantă Christian Dior. Desigur, vedeta și-a completat look-ul cu o mască neagră.

VEZI SI: Dieta Sirtfood - cum să slăbești rapid cu ajutorul sirtuinelor, noile "superalimente". Dieta lui Adele promite zeci de kg în minus

J Lo are 51 de ani și nu arată mai în vârstă de 30! Jennifer Lopez sfidează trecerea timpului și, pe deasupra, vrea să scoată și niște bani din asta :) Cântăreața tocmai a lansat o gamă de produse cosmetice, care au la bază ingredientul minune pe care ea îl folosește pentru îngrijire – uleiul de măsline. J Lo a dezvăluit că uleiul de măsline e folosit de ani de zile de femeile din familia să și asta a inspirat-o să adauge acest ingredient în gama ei de cosmetice.

VEZI SI: Anna Kournikova, poze adorabile cu gemenii ei și ai lui Enrique Iglesias. Cum arată Nicholas și Lucy la 3 ani

“Nu mi-am făcut Botox niciodată!”

Deși multora le vine greu să creadă că arată atât de bine la 51 de ani fără să își fi făcut operații estetice sau injecții cu Botox, Jennifer Lopez spune: “Nu mi-am făcut niciodată Botox! Nu sunt genul ăla de persoană, chiar dacă nu am nimic împotrivă celor care își fac. Dar pe mine nu mă caracterizează, vreau o abordare mai naturală”.

Vedeta nu neagă însă că într-o zi s-ar putea să apeleze și ea la acest gen de tratament anti îmbătrânire.

VEZI SI: 6 vedete latino care refuză să îmbătrânească. Divele care arată mai bine pe măsură ce înaintează în vârstă

Etichete: tinuta , jennifer lopez

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?