jessica alba (1)
Divertisment

Jessica Alba. Profimedia/Instagram Jessica Alba

Jessica Alba, trei schimbări radicale de look în mai puțin de un an. Cum arată acum frumoasa actriță din „Fantastic Four”

Jessica Alba, considerată una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood, a fost protagonista unor schimbări radicale de look în mai puțin de un an. Podoaba capilară a vedetei a fost supusă în ultimele luni unor transformări majore. De la păr lung, la bob, de la șaten, la brunet, iar ulterior la blond, Jessica le-a încercat pe toate. 

În weekend, fondatoarea Honest Company a postat pe Instagram imagini cu cea mai recentă experiență la salonul hair-stylistului, spre încântarea fanilor. 

Jessica a îmbrățișat total nuanța de blond. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„O nouă zi, o nouă coafură, un nou stil 👱🏽‍♀️ #friYAY#weekendvibes #blondeish”, a scris Alba, în descrierea filmulețului postat pe rețeaua de socializare. 

„E look-ul perfect”, „Sunt invidioasă, cum de pielea ta arată atât de bine?”, „O femeie care inspiră mereu”,  „Te iubesc! Arăți uimitor!”, sunt doar câteva dintre mesajele care au inundat secțiunea de comentarii, după ce actrița a publicat video-ul cu transformarea sa.

Vezi și: JESSICA ALBA, IPOSTAZE RARE ALĂTURI DE SOȚUL EI, ÎN VACANȚA DIN MEXIC. ACTRIȚA, SURPRINSĂ DE PAPARAZZI FĂRĂ PIC DE MACHIAJ

Recent, Jessica Alba a vorbit într-un interviu la „Let’s Be Real with Sammy Jaye” despre problemele cu care s-a confruntat la începutul carierei la Hollywood. 

„Am fost foarte nesigură în privința abilităților mele ca actriță. Mă simțeam judecată. Am fost cel mai mare critic al mei. Cred că nu mă simțeam destul de apreciată.”

De asemenea, ea a dezvăluit că „era paralizată de frică”, motiv pentru care „niciodată nu s-a simțit liberă și nu s-a bucurat în timpul filmărilor primelor ei producții.” „Pur și simplu admir oamenii care se simt liberi pe platourile de filmare”, a spus ea.

Alba a mărturisit că a găsit fericirea abia după ce a luat o pauză.

Jessica Alba, abdomen perfect tonifiat dupa 3 nașteri. Cum arată în bustieră și colanți

Etichete: jessica alba

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri