'Inside Llewyn Davis' Premiere - The 66th Annual Cannes Film Festival
Divertisment

Jessica Biel. Getty Images

Jessica Biel se teme că fiii ei vor alege această carieră: Dumnezeule, nu! Te rog, nu!

Jessica Biel și soțul ei, Justin Timberlake, au intrat în showbiz încă de pe vremea când erau doar niște copii, dar asta nu înseamnă că își doresc ca fiii lor - Silas și Phineas, în vârstă de 6, respectiv 11 luni - să le calce pe urme lor.

Jessica Biel se teme că aceștia ei vor dori să fie muzicieni precum tatăl lor: „Standardele sunt prea ridicate”, crede ea.

„Acum aș zice: Oh, Doamne, nu! Te rog, nu!”, a spus Biel, în vârstă de 39 de ani, în cadrul podcastului Armchair Expert. „Dar apoi mă uit la acești copii și realizez că probabil vor fi muzicieni. Și mă întreb: Ce vei face, nu-i vei lăsa să cânte la pian? Ori să ia o lecții de canto dacă asta este pasiunea lor?”.

Actrița a vorbit și despre părinții ei care au lăsat-o să-și urmeze visul, iar apoi a devenit un star datorită rolului din 7th Heaven. În ceea ce-l privește pe Timberlake, acesta era deja pe atunci în The All-New Mickey Mouse Club, iar la 14 ani cânta cu NSYNC.

„Nu mi-ar fi înăbușit visul”, a spus ea despre părinții ei. „Nu erau genul acela de oameni. Și nici eu nu vreau să fiu acel părinte care să înăbușe un vis. Dar ... aș prefera să fie ingineri sau ceva de genul acesta”.

Ea a recunoscut că „mă îngrijorează în special faptul că cei mici vor să fie muzicieni”, ei fiind copiii unui superstar. „Standardele sunt prea ridicate. Iar ei sunt băieți. Mă tem să nu ajungă în situația în care să-și spună: ' Nu pot fi la de bun ca tata'. Te rog, Doamne, lasă-i să ajungă mai bine”, a spus ea râzând, adăugând: „Asta este ceea ce mi se pare descurajant, clar”.

Jessica a făcut și o comparație cu showbizul din copilăria ei și cel de acum.

„Fără telefon cu cameră. Fără rețele sociale. Nu a existat nimic din toate acestea”, a explicat Biel despre anii în care ea a intrat în lumea Hollywood-ulu. „Existau paparazzii, dar nu a fost același lucru ... Însă când ești tânăr și pășești în această afacere acum? Trebuie să conștientizezi că anonimatul tău dispare cu totul. Viața ta va fi expusă în social media, indiferent cât încerci să te protejezi, pentru că astea-s vremurile acum”.

„Și asta nu este nici măcar partea cea mai rea”, a completat ea. „Cred că tot ce ține de latura emoțională atunci când intri în showbiz este terifiant”, a spus Biel. „Respingerea intensă. Valoarea de sine. Accesul la orice. Cum să nu te îndepărtezi de tot ceea ce e profund sau cum să eviți să devii un mitocan pentru că poți avea orice vrei?”.

Vezi și:

Kate Middleton, dezvăluiri inedite despre copiii ei. „Toți îmi spun: 'Mami, te rugăm, nu ne mai face atâtea poze!'”

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?