'Cruel Summer' TV Series premiere, Los Angeles, California, USA - 31 May 2023
Divertisment

Jessica Biel, Premiera 'Cruel Summer'. Los Angeles, California, 2023. Profimedia

Jessica Biel și-a uimit fanii și soțul cu ținuta de la premiera noului sezon din „Cruel Summer”. „Numește o epocă mai bună”

Jessica Biel a participat miercuri seară la premiera noului sezon al serialului „Cruel Summer”, unde a impresionat cu prezența ei. Actrița de 41 de ani a postat și câteva imagini pe Instagram, spre încântarea celor 13 milioane de urmăritori, dar și a soțului ei, cântărețul Justin Timberlake.

Pe hitul din 2002 al rapperului Nelly, „Hot in Herre”, actrița le-a prezentat fanilor ținuta special aleasă. „Luăm Y2K foarte în serios aici. Numește o epocă mai bună, voi aștepta”, a notat ea, făcând referire la moda anului 2000.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Jessica a purtat o rochie neagră, cu decolteu deschis, cu franjuri mari, ce a lăsat la vedere cizmele înalte peste genunchi, la care a asortat un blazer de aceeași culoare.

„Ești sexy”, „Uimitoare”, „Cât de frumoasă”, i-au transmis admiratorii.

Biel este producător executiv al serialului de succes „Cruel Summer”, care se întoarce săptămâna viitoare cu al doilea sezon.

Din distribuție fac parte Sadie Stanley, Lexi Underwood, Griffin Gluck, KaDee Strickland, Lisa Yamada și Sean Blakemore.

La premieră a fost prezentă și colega lui Biel din „Al Șaptelea Cer”, Beverley Mitchell. 

Freeform's Cruel Summer Season 2 Premiere - LA
Jessica Biel, Beverley Mitchell. Premiera 'Cruel Summer'. Los Angeles, California, 2023. Profimedia

Etichete: jessica biel

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?