Jessica Simpson
Divertisment

Jessica Simpson / Getty Images

Jessica Simpson, electrizantă în costum de baie. Artista e mândră că a slăbit 45 de kilograme: ”N-am crezut că acest moment va veni!”

Jessica Simpson a slăbit 45 de kilograme în ultimii ani și se mândrește cu acest lucru, în ciuda faptului că mulți dintre prietenii ei viruali consideră că este prea slabă.

La doar câteva săptămâni de când a făcut publică o imagine care a stârnit numeroase comentarii din partea fanilor, mulți dintre ei arătându-se îngrijorați de felul în care arată, aceasta s-a fotografiat în costum de baie și a vorbit despre cum a reușit să topească 45 de kilograme.

Citește și: Jessica Simpson, apariție irezistibilă după ce a slăbit mai bine de 45 de kilograme. Imaginea a făcut senzație printre fani

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”M-am îngrășat și am slăbit 45 de kilograme de trei ori, fapt pentru care n-am crezut că acest moment va fi posibil, însă, în sfârșit, pot să port bikini.”, a scris artista în dreptul unei fotografii în care apare îmbrăcată într-un costum de baie format din două piese și este foarte zâmbitoare.

”Muncă multă. Determinare. Dragoste de sine.” Mă bucur de această zi.”, a mai scris aceasta în dreptul fotografiei, iar fanii au reacționat imediat.

Citește și: Jessica Simpson, la momentul adevărului. E de nerecunoscut într-o poză de acum patru ani, când se lupta cu dependența de alcool

”Irezistibilă!”, ”Arăți grozav.”, ”O mamă grozavă, ești o inspirație!”, ”Atât de mândră de tine, Jessica.”, au fost câteva dintre comentariile lăsate în dreptul imaginii inedite.

De asemenea, și Paris Hilton a reacționat în dreptul fotografiei inedite, ea lăsând mai multe emoji sub formă de flăcări.

Cum a reușit Jessica Simpson să slăbească 45 de kilograme

După cea de-a treia sarcină, Jessica Simpson a slăbit drastic, iar ce a ajutat-o să topească kilogramele în plus a fost schimbarea planului alimentar, după cum mărturisea ea în cadrul unui interviu.

”Este vorba de trei mese pe zi şi două gustări. Fiecare masă conţine proteine, fibre şi grăsimi, iar gustările sunt alcătuite din proteine şi fibre sau proteine şi grăsimi”, a explicat antrenorul vedetei. ”Este vorba de un echilibru care să nu afecteze atât de mult stilul de viaţă de dinainte”, a mai adăugat într-un interviu Harley Pasternak.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri