joan collins
Divertisment

Joan Collins, tonică și elegantă și la 88 de ani / Foto: Profimedia

Joan Collins, exemplu de eleganță și rafinament la 88 de ani. Actrița din "Dinastia", mândră la brațul soțului de 56 de ani

Joan Collins, legendara actriță din "Dinastia", a furat toate privirile la un eveniment ce a avut loc la un teatru din Londra. La 88 de ani, aceasta este încă un monument de eleganță și rafinament.

Îmbrăcată într-un costum alb care i-a venit ca turnat, cu un top strălucitor pe dedesubt, Joan Collins a fost vedeta serii. A accesorizat ținuta cu cercei lungi și prețioși, o poștă de seară, tot albă, și pantofi cu toc. Aceasta a pășit încrezătoare la brațul soțului ei, Percy Gibson, de 56 de ani, cu care s-a căsătorit în 2002.

Joan Collins

Citește și: O bunică de 64 de ani face senzație pe Instagram. Cum arată femeia care merge la sală cu nepoata ei și e curtată de puștani

Joan Collins, cinci căsătorii la activ

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Joan Collins a bifat cinci mariaje și are trei copii: Tara, Alexander și Katya.
Despre întâlnirea cu actualul ei soț, actrița a povestit acum ceva vreme: "Ne-am cunoscut în New York, în anul 2000, cu puțin timp înainte de a începe un turneu cu o piesă de teatru pe care el o producea. Era bun, iubitor și amuzant. Am început o aventură pasională. Eu aveam peste 60 de ani, iar el avea 30 și ceva, dar diferența de vârstă nu a fost o problemă. Am vorbit despre asta, iar el nu și-a dorit copii. Îi adoră pe copiii și nepoții mei".

Citește și: Cindy Crawford, o frumusețe atemporală. A recreat o imagine în costum de baie, realizată când era în liceu

Cum reușește Joan Collins să arate atât de bine la 88 de ani

Deși toată lumea o suspectează pe Joan Collins că și-a făcut operații estetice, actrița a tot insistat că este naturală, spunând că îi este prea frică să se opereze. “M-am născut cu gena fericirii și a energiei. Când îmi văd copiii fericiți, sunt și eu fericită”, spunea actrița, care recunoaște însă că a încercat botox-ul, dar nu i-a plăcut.

“Sunt foarte în formă și sănătoasă tun. Am grijă de mine însămi. Am o dietă echilibrată, mănânc mult avocado și iau vitamine – C, E, Omega”, spunea Joan Collins în urmă cu câțiva ani.

Joan Collins a apelat la Botox când avea 78 de ani, însă acum preferă să folosească produse de îngrijire de lux. Niciodată nu iese în public fără fond de ten și ruj.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri