Joan Collins
Divertisment

Joan Collins / Getty Images

Joan Collins, reacție după ce Jane Seymour a declarat că nu a apelat la bisturiu: ”Suntem multe!”

Joan Collins, actrița în vârstă de 88 de ani, a dezvăluit că se numără printre puținele staruri de la Hollywood care nu au apelat la intervențiile estetice pentru a-și păstra frumusețea ori tinerețea.

La scurt timp după ce Jane Seymour a mărturisit că se mândrește cu o frumusețe naturală, nefiind adepta procedurilor estetice, Joan Collins, în vârstă de 88 de ani, a mărturisit că nici ea nu a apelat la bisturiu.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Joan Collins din “Dinastia” și-a uimit fanii cu cele mai recente poze. La 88 de ani, actrița încă poartă rochii scurte: “Arăți fabulos”

Jane Seymour a susținut de curând că nu a apelat la operațiile estetice pentru a arăta bine, însă a recunoscut că la 40 de ani a optat pentru implant mamar. Acum, însă, prietena ei, Joan Collins, a reacționat pe rețelele sociale.

”Sunt o altă actriță de la Hollywood care nu și-a făcut nimic pentru a arăta bine, Jane Seymour.”, a comentat actrița pe Instagram.

Citește și: Joan Collins, exemplu de eleganță și rafinament la 88 de ani. Actrița din “Dinastia”, mândră la brațul soțului de 56 de ani

Joan a negat că a apelat la operațiile estetice, însă a admis că a apelat la injecțiile cu Botox, însă i s-au părut foarte dureroase.

”Mi-am făcut o singură dată în frunte, însă m-a durut teribil!”, recunoștea actrița.

Cum reușește Joan Collins să arate atât de bine la 88 de ani

Deși toată lumea o suspectează pe Joan Collins că și-a făcut operații estetice, actrița a tot insistat că este naturală, spunând că îi este prea frică să se opereze. “M-am născut cu gena fericirii și a energiei. Când îmi văd copiii fericiți, sunt și eu fericită”, spunea actrița, care recunoaște însă că a încercat botox-ul, dar nu i-a plăcut.

“Sunt foarte în formă și sănătoasă tun. Am grijă de mine însămi. Am o dietă echilibrată, mănânc mult avocado și iau vitamine – C, E, Omega”, spunea Joan Collins în urmă cu câțiva ani.

Joan Collins a apelat la Botox când avea 78 de ani, însă acum preferă să folosească produse de îngrijire de lux. Niciodată nu iese în public fără fond de ten și ruj.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri