Joe Jonas și Sophie Turner
Divertisment

Joe Jonas și Sophie Turner, divorț după patru ani de mariaj. / Foto: Profimedia

Joe Jonas s-ar fi plâns că Sophie Turner nu iese mai des cu el la evenimente, deși ea trecea printr-o perioadă grea după a doua naștere

Joe Jonas, membrul trupei Jonas Brothers, și Sophie Turner, actrița devenită cunoscută după ce a jucat în serialul "Game of Thrones", s-au despărțit după patru ani de mariaj. El a intentat actele de divorț. Joe și Sophie au împreună două fetițe de un an și trei ani.

Noile informații ieșite la lumină relevă că starul pop ar fi pus presiune pe tânăra lui soție pentru a participa la evenimente și pentru a ieși mai mult din casă, deși ea nu-și dorea să fie fotografiată sau să fie în centrul atenției, după nașterea celei de-a doua lor fiice.

Citește și: Ce face acum primul soț al lui Meghan Markle. Viața lui Trevor s-a schimbat radical: “Meghan l-a dărâmat când a cerut divorțul”

Sursele consultate de TMZ spun că Sophie ar fi preferat ca în acea perioadă să stea acasă cu cele două fiice ale ei, dar a trebuit să apară cu un zâmbet pe față la evenimente cu soțul ei. Aceasta nu își dorea să fie acolo și chiar se simțea inconfortabil.

Joe Jonas și Sophie Turner
Joe Jonas și Sophie Turner, divorț după patru ani de mariaj. / Foto: Profimedia

În cazul unui alt eveniment la care Turner nu a participat, Jonas s-ar fi plâns că soția lui ar trebui să iasă mai des din casă.

Zilele trecute, au apărut însă informații contrare, Sophie fiind portretizată ca o mare petrecăreață, iar Joe, ca partenerul care preferă viața liniștită de familie.

Joe Jonas, în vârstă de 34 de ani, a declarat că această căsătorie este "iremediabil destrămată", potrivit documentelor depuse la un tribunal din Miami. Patru ani a durat mariajul dintre cele două staruri, timp în care au devenit părinții a două fetițe. 

Sophie Turner, în vârstă de 27 de ani, şi Joe Jonas au semnat un contract prenupţial înainte să se căsătorească în 2019, iar acel document va dicta termenii în care va fi finalizat divorţul lor, a precizat site-ul TMZ.

Citește și: Shannen Doherty, divorț și probleme de sănătate în același timp. Actrița a rupt tăcerea: „Prima rundă de terapie!”

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri