Julia Fox, electrizantă într-o rochie super scurtă, din latex
Divertisment

Julia Fox, electrizantă într-o rochie super scurtă, din latex / Profimedia Images

Julia Fox, electrizantă într-o rochie super scurtă, din latex. Fosta iubită a lui Kanye West a afișat un decolteu imposibil de ignorat

Julia Fox, fosta iubită a lui Kanye West, a petrecut o noapte cu prietenii în Paris, unde a întors toate privirile celor din jur grație ținutei nonconformiste pe care a ales să o poarte.

Extrem de sigură pe ea, Julia Fox, actrița în vârstă de 32 de ani, care este cunoscută pentru rolul interpretat în ”Uncut Gems”, a ieșit în oraș alături de câțiva prieteni, iar aceasta a întors privirile tuturor, întrucât a ales să poarte o rochie din piele, super scurtă, care impresiona nu doar prin corsetul ce-i sublinia decolteul adânc, ci și decupajele laterale, ce-i lăsau la vedere pielea.

Julia Fox, electrizantă într-o rochie super scurtă, din latex

Citește și: Kanye West și Julia Fox s-au despărțit. Gestul neașteptat făcut de actrița din „Uncut Gems”, după ce a șters toate pozele cu rapperul

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Actrița și-a completat look-ul cu niște cizme lungi, peste genunchi, iar părul l-a purtat liber. În ceea ce privește machiajul, însă, ea a ales unul natural, ce i-a pus în valoare ochii.

Julia Fox, electrizantă într-o rochie super scurtă, din latex

Kanye West și Julia Fox s-au despărțit în luna februarie a acestui an

S-a terminat totul pentru Kanye West și Julia Fox, notează Daily Mail. Actrița a fost fotografiată singură în aerorportul LAX, după ce a apreciat o postare de pe Instagram a fostei soții a rapperului american, Kim Kardashian, și a șters toate fotografiile cu acesta. Julia Fox ar fi fost surprinsă cu lacrimi în ochi, la ieșirea din aeroport, mai notează tabloidul britanic.

Vedeta din „Uncut Gems”, în vârstă de 32 de ani, a încercat să-și ascundă starea emoțională în spatele măștii.

EXCLUSIVE: Actress Julia Fox jets out of LAX
EXCLUSIVE: American "Uncut Gems" actress Julia Fox jets out of LAX. It has been reported that Julia's relationship with Kanye West has recently cooled off as the rapper has publicly declared that he wants to reconcile with estranged wife Kim Kardashian. Pictured: Julia Fox,Image: 662223418, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Pictured: Julia Fox, Credit line: Profimedia

Julia și Kanye erau împreună din ajunul Anului Nou.

Citește și: Kim Kardashian și-a etalat formele care au făcut-o celebră, în costum de baie. Cum au pozat-o fotoreporterii pe plajă

Mai multe surse declarau recent pentru E! News că Julia „nu are energia necesară” să pună mai mult de atât într-o relație cu rapperul. „Julia este în primul rând mamă, iar obligațiile ei familiale și profesionale sunt la New York. I-a spus că vrea ca ea să vină în Los Angeles, dar Julia nu a putut să accepte asta”.

O a doua sursă a declarat: „Când ea nu este prin preajmă, el revine la vechile sale obiceiuri, cu izbucniri pe rețelele de socializare și răbufniri publice”.

Etichete: kanye west , paris , julia fox

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?